SunPower MAX3-400

SunPower MAX3-400

De allerkrachtigste zonnepanelen die er bestaan

Absolute top in efficiëntie en vermogen

Met de MAX3 zonnepanelen van SunPower haalt u echt iets bijzonders in - of liever: op - huis. SunPower is al jaren voorloper op het gebied van efficiëntie en vermogen. SunPower zonnepanelen zijn de krachtigste en meest duurzame zonnepanelen die u op de markt kunt vinden.

Het allerhoogste rendement

De MAX3 panelen zijn op dit moment de panelen met het hoogste omzettingsrendement die op de markt verkrijgbaar zijn. Maar liefst 22,6% van de energie die op de panelen valt in de vorm van zonlicht, wordt omgezet in elektriciteit. Daarmee bereiken deze panelen een piekvermogen van wel 400 Watt-piek!

Stevig en betrouwbaar

SunPower maakt alleen gebruik van kwalitatief goede materialen, waardoor stevige panelen gegarandeerd zijn. Zo zijn alle Sunpower panelen die de Zonnefabriek aanbiedt gemonteerd op een koperen fundering en komen barsten en andere defecten daardoor bijna nooit voor. 

Informatie van de fabrikant:

Fabrikant: SunPower
Type: SPR-MAX3-400
Vermogen: 400 Wp
Afmeting(mm): 1690x1046x40
Gewicht(kg): 19
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

SunPower Maxeon zonnepanelen

Garantie

Ook op dit paneel krijgt u 25 jaar vermogens- en productgarantie. Zo weet u zeker dat de opbrengst van uw installatie 25 jaar lang hoog zal blijven.

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type paneel dat het beste bij uw persoonlijke situatie past. 

Wat maakt de Maxeon zonnecellen zo bijzonder?

kenmerken maxeon zonnecellen