Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


SunPower, zeer efficiënte zonnepanelen

SunPower heeft de krachtigste zonnecel technologie op de markt. In vergelijking met normale zonnepanelen produceert een SunPower paneel 70% meer energie over de eerste 25 jaar.

Krachtigste zonnecel technologie 

SunPower heeft de krachtigste zonnecel technologie op de markt. In vergelijking met normale zonnepanelen produceert een SunPower paneel 70% meer energie in de eerste 25 jaar. Wat het SunPower zonnepaneel zo krachtig maakt is de Maxeon technologie. Deze zeer innovatieve technologie zorgt ervoor dat de SunPower zonnecel 50% efficiënter is dan een standaard zonnecel. Dit betekent concreet dat een SunPower zonnecel veel beter is in het omzetten van zonlicht in zonne-energie dan een gewone zonnecel. Wat dit voor u betekent is dat u in principe minder panelen nodig heeft om eenzelfde hoeveelheid zonne-energie te produceren. 

Vraag een offerte voor Sunpower aan

 

Zeer hoge betrouwbaarheid

Daarnaast zorgt het koperen fundament van de zonnecel voor een verhoogde betrouwbaarheid. Deze verhoogde betrouwbaarheid komt erop neer dat de zonnecel minder kwetsbaar is voor bijvoorbeeld extreem weer en dus minder snel stuk gaat. Uit allerlei test is gebleken dat slechts 1 op de 20.000 SunPower zonnepanelen gebreken vertoont. U kunt dus lang genieten van uw zonnepanelen. 

Nauwelijks prestatie afname

Bij gewone zonnecellen neemt de prestatie van de zonnecel na verloop van tijd af. Dit wordt vaak veroorzaakt door corrosie en slijtage. Maar het unieke ontwerp van de SunPower zonnecel elimineert 85% van alle oorzaken voor van prestatievermindering bij zonnecellen. Gevolg hiervan is dat u veel langer kunt genieten van uitstekende prestaties en kostenbesparingen.

Garantie op product en vermogen

De aandacht die SunPower steekt in technologie, innovatie en productoptimalisatie ziet u terug in de garanties die zij geeft. SunPower was namelijk de eerste in de markt die een dubbele 25-jarige garantie gaf op haar zonnepanelen. Dit betekent dat u 25 jaar garantie krijgt op het vermogen van de zonnepaneel (vermogensgarantie) en op het zonnepaneel zelf (product garantie).

Oogstrelend design

De SunPower 'Black' zonnepanelen zijn een lust voor het oog. Kies voor de SunPower 'Black' serie als u stijl met energiebesparing wilt combineren.

Tot slot een aantal objectieve feitjes over SunPower 

  • SunPower is wereldrecordhouder voor het meest efficiënte silicium zonnepaneel.
  • SunPower X-Series zonnepanelen produceren op eenzelfde oppervlakte 70% meer energie in de eerste 25 jaar
  • SunPower E-Series zonnepanelen produceren op eenzelfde oppervlakte 60% meer energie in de eerste 25 jaar
  • SunPower panelen behouden in schaduwrijke situaties energieproductie niveau veel beter dan gewone panelen 

Sunpower zonnepanelen aanbod

Sunpower biedt verschillende type panelen aan. Dit zijn de X-serie en de E-serie. Alle series zijn voorzien van de Maxeon technologie en leveren dus uitstekende prestaties, alleen zijn de prestaties van de X-serie zijn net wat beter. De X-serie heeft ook nog een zwart model zonnepaneel (SunPower X21-335-BLK en X21-350-BLK) in het assortiment. Bekijk onze SunPower zonnepanelen pagina voor meer details over de verschillende panelen.  

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440)

Kies voor een SunPower zonne-energiesysteem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste € 440, afhankelijk van type paneel). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie