Ik wil advies

SMA EV-charger

Een geavanceerde autolader

De ideale autolader

De aangewezen oplader die perfect met de Sunny Home Manager samenwerkt is natuurlijk de eigen oplader van SMA: de SMA EV-charger. Met deze geavanceerde autolader haalt u het allerbeste uit uw systeem. Verkrijgbaar voor zowel 1- als 3-fasige netten is dit toestel volgepropt met slimmigheden, zoals een automatische omschakeling tussen 1- en 3-fasig laden, bescherming van de hoofdzekering, en natuurlijk maximale benutting van zonnestroom onder alle omstandigheden.

Universeel toepasbaar

Deze autolader is compatibel met alle gangbare elektrische voertuigen. Hij kan geïntegreerd worden in bestaande en nieuwe zonnestroominstallaties.

Gemakkelijk en snel

Met deze autolader kunt u laden tot maximaal 22 kW. Het toestel heeft ook een handige boostfunctie voor éénfasig laden tot maximaal 7,4 kW. U beheert de laadpaal gemakkelijk via de SMA Energy app.

Duurzaam

Met deze laadpaal benut u uw eigen zonne-energie maximaal onder alle omstandigheden. Ook laadt u de auto emissievrij op.

Zorgeloos

Deze laadpaal biedt u optimale bescherming tegen
stroomuitval.

Productspecificaties

Fabrikant: SMA
Type: SMA EV Charger
Afmeting: 460 / 357 / 122 mm
Productgarantie: 5 jaar
Gewicht: 8 kg
Vermogen: 1,3 tot 22 kW
Compatibel met: Alle elektrische voertuigen

Garantie

Op deze omvormer krijgt u 5 jaar productgarantie

Wij hebben voor u een datasheet waar alle informatie in te vinden is, maar wij raden u altijd advies op maat aan. Onze experts helpen u in een vrijblijvend adviesgesprek graag bij uw keuze voor het type batterij dat het beste bij uw persoonlijke situatie past.