Ik wil advies

Zonnepanelen laadpaal

Alles dat u moet weten over een laadpaal

Laadpaal voor zonnestroom

Uw auto duurzaam en slim opladen
Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de stroom die zonnepanelen leveren, kunt u gebruik maken van apparaten die slim kunnen worden aangestuurd. Een laadpaal is zo'n product. Zonnefabriek werkt met een laadpaal aan van het Duitse merk SMA. SMA is wereldmarktleider in kwalitatief hoogwaardige omvormers en staat bekend om zijn industriële kwaliteit en betrouwbaarheid.

    De auto opladen

    Elektrische auto’s beschikken over behoorlijke batterijen: hier kunt u veel van uw overtollige zonnestroom in kwijt. Een ideale autolader past de snelheid waarmee de auto wordt geladen, aan aan de hoeveelheid zonnestroom die op dat moment ‘over’ is. Zo maakt u optimaal gebruik van de schone stroom van het dak en zo weinig mogelijk van de stroom uit het net.

    De aangewezen oplader die perfect met de Sunny Home Manager samenwerkt is natuurlijk de eigen oplader van SMA: de SMA EV-charger. Met deze geavanceerde autolader haalt u het allerbeste uit uw systeem. Verkrijgbaar voor zowel 1- als 3-fasige netten is dit toestel volgepropt met slimmigheden, zoals een automatische omschakeling tussen 1- en 3-fasig laden, bescherming van de hoofdzekering, en natuurlijk maximale benutting van zonnestroom onder alle omstandigheden.

    BYD batterij