Ik wil advies

Kwaliteit staat voorop bij alles wat wij doen

Kwaliteit is voor ons prioriteit. Dat bewijzen onze certificeringen, opleidingen en erkenningen

Testresultaten zonnepanelen

PID free zonnepanelen

 

Alle zonnepanelen die Zonnefabriek adviseert en installeert voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ze scoren stuk voor stuk bijzonder hoog in de tests van Photon (meerjarig rendement) en Photovoltaik Institut Berlin (rendementsbehoud na tests onder extreme temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden). Daarnaast zijn ze TüV en ISO gecertificeerd.

 

 

SMA Advance Installateur

sma advance logo

 

Het Duitse SMA is wereldmarktleider in de productie van kwalitatief hoogwaardige omvormers en staat bekend om zijn industriële kwaliteit en jarenlange ervaring en betrouwbaarheid. Al onze installateurs en adviseurs volgen ook periodiek de SMA opleidingen, zodat hun kennis altijd up-to-date is. De Zonnefabriek behoort tot het selecte gezelschap van SMA Advance Partners.

 

SunPower Premier Partner

Sunpower premier partner logo

 

Premier Partners bieden superieure service die past bij de superieure kwaliteit van de producten van SunPower. Om erkend te worden als Premier Partner, heeft de Zonnefabriek de SunPower Advanced Training met succes doorlopen, continu hoge klanttevredenheid behaald en voldaan aan de hoge prestatienormen voor design, kwaliteit en service.

 

SolarEdge Certified Installer

solaredge logo

 

Ook bij optimizer specialist SolarEdge is Zonnefabriek een 'Certified Installer': Dat betekent dat wij dankzij trainingen meer weten van de SolarEdge systemen dan de gemiddelde installateur, en toegang hebben tot meer bronnen bij service vragen.

 

Tesla Certified Installer

tesla logo

 

Voor de installatie van de Tesla Powerwall is ook certficering een veresite; alleen wanneer een Powerwall door een gecertificeerd installateur is geplaatst, is de garantie geldig. De Zonnefabriek is één van de eerste installateurs die deze certificering hebben behaald.

 

 

InstallQ

 

InstallQ is een onafhankelijk stichting dat een breed scala aan kwaliteitsregelingen ontwikkelt en beheert voor de installatiesector. Zonnefabriek is door InstallQ erkend wat betekent dat we veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken installeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die voor onze sector van toepassing zijn. Doordat wij in het bezit zijn van het InstallQ keurmerk kunt u vertrouwen op onze technische kennis en vakkundige installatie. Zo bent u verzekerd van een goed systeem.

 

SEI erkenning

SEI installateur zonnepanelen

Zonnefabriek is als een van de eerste bedrijven erkend als installateur van zonnestroom door Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). De SEI is een onderdeel van branche-organisatie Uneto-VNI.

De erkenning vereist een hoog specialisitsch kennisniveau van alle aspecten van zonnestroom. Onze monteurs hebben verschillende examens afgelegd, onder meer op het gebied van elektrische installatie, montage op het dak en specifieke solar-onderwerpen zoals de rendementsberekening, terugverdientijd, invloed van schaduw, etc. Daarnaast moeten erkende bedrijven aantoonbaar voldoende ervaring hebben met installaties van zonne-energie.

 

VOL-VCA (veiligheid)

VOL-VCA veilig zonnepanelen installeren

 

Werken op het dak is niet zonder risico's. Onze hoofdmonteurs hebben het examen VOL-VCA afgelegd. VOL staat voor Veiligheid Operationeel Leidinggevenden, VCA is de Veiligheids Checklist Aannemers. Zonnefabriek neemt altijd maatregelen om zo veilig mogelijk te werken.

 

Kenteq

Kenteq

Onze adviseurs en monteurs moeten altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken in zonne-energie. We laten ons daarom regelmatig bijscholen door de fabrikanten van bijvoorbeeld omvormers en zonnepanelen. Daarnaast volgen we ook cursussen bij onafhankelijk instituten als Kenteq en Bureau Dak Advies. Zelf is Zonnefabriek ook een erkend leerbedrijf: jonge technici kunnen een deel van hun opleiding bij ons komen werken om ervaring op te doen.