Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Kwalitieit staat voorop bij alles wat wij doen

Zonnefabriek staat voor kwaliteit. Kwaliteit van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en natuurlijk onze eigen dienstverlening.

Testresultaten zonnepanelen

PID free zonnepanelenAlle zonnepanelen die de Zonnefabriek adviseert en installeert voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ze scoren stuk voor stuk bijzonder hoog in de tests van Photon (meerjarig rendement) en Photovoltaik Institut Berlin (rendementsbehoud na tests onder extreme temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden). Daarnaast zijn ze TüV en ISO gecertificeerd.

SMA Advance Installateur

sma advance logoHet Duitse SMA is wereldmarktleider in de productie van kwalitatief hoogwaardige omvormers en staat bekend om zijn industriële kwaliteit en jarenlange ervaring en betrouwbaarheid. Al onze installateurs en adviseurs volgen ook periodiek de SMA opleidingen, zodat hun kennis altijd up-to-date is. De Zonnefabriek behoort tot het selecte gezelschap van SMA Advance Partners.

SunPower Premier Partner

Sunpower premier partner logo

Premier Partners bieden superieure service die past bij de superieure kwaliteit van de producten van SunPower. Om erkend te worden als Premier Partner, heeft de Zonnefabriek de SunPower Advanced Training met succes doorlopen, continu hoge klanttevredenheid behaald en voldaan aan de hoge prestatienormen voor design, kwaliteit en service.

SolarEdge Certified Installer

solaredge logoOok bij optimizer specialist SolarEdge is Zonnefabriek een 'Certified Installer': Dat betekent dat wij dankzij trainingen meer weten van de SolarEdge systemen dan de gemiddelde installateur, en toegang hebben tot meer bronnen bij service vragen.

Tesla Certified Installer

tesla logoVoor de installatie van de Tesla Powerwall is ook certficering een veresite; alleen wanneer een Powerwall door een gecertificeerd installateur is geplaatst, is de garantie geldig. De Zonnefabriek is één van de eerste installateurs die deze certificering hebben behaald.

Lees alles wat u moet weten over zonnepanelen in onze Zonnepanelen Gids. In deze gids vindt u antwoord op vragen als: Wat is het verschil tussen typen zonnepanelen, wat is het verschil tussen typen omvormers, hoe krijg ik inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen en wat is salderen?  Download nu uw gids

Erkend Installateur Zonnestroom

Zonnekeur

zonnekeurDe Zonnefabriek heeft het certificaat 'Zonnekeur' gekregen. Zonnekeur is het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie. Het keurmerk Zonnekeur is in 2013 in het leven geroepen door een samenwerking van overheid en de branche van zonne-energiebedrijven. Zonnefabriek hoort bij de eerste lichting van drie bedrijven die het keurmerk nu hebben gekregen. Het keurmerk Zonnekeur geeft klanten zekerheid over de geleverde kwaliteit en service. Zonnekeur stelt hoge eisen aan ervaring, deskundigheid, vakmanschap en betrouwbaarheid. Gecertificeerde bedrijven bieden bovendien vastgestelde garanties op hun producten en het geleverde werk. Meer informatie op de website van Zonnekeur.

> Bekijk hoe wij zonnepanelen effectief installeren.

SEI erkenning

SEI installateur zonnepanelenZonnefabriek is als een van de eerste bedrijven erkend als installateur van zonnestroom door Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). De SEI is een onderdeel van branche-organisatie Uneto-VNI.

De erkenning vereist een hoog specialisitsch kennisniveau van alle aspecten van zonnestroom. Onze monteurs hebben verschillende examens afgelegd, onder meer op het gebied van elektrische installatie, montage op het dak en specifieke solar-onderwerpen zoals de rendementsberekening, terugverdientijd, invloed van schaduw, etc. Daarnaast moeten erkende bedrijven aantoonbaar voldoende ervaring hebben met installaties van zonne-energie.

VOL-VCA (veiligheid)

VOL-VCA veilig zonnepanelen installerenWerken op het dak is niet zonder risico's. Onze hoofdmonteurs hebben het examen VOL-VCA afgelegd. VOL staat voor Veiligheid Operationeel Leidinggevenden, VCA is de Veiligheids Checklist Aannemers. Zonnefabriek neemt altijd maatregelen om zo veilig mogelijk te werken.


Cursussen en bijscholing

Kenteq

KenteqOnze adviseurs en monteurs moeten altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken in zonne-energie. We laten ons daarom regelmatig bijscholen door de fabrikanten van bijvoorbeeld omvormers en zonnepanelen. Daarnaast volgen we ook cursussen bij onafhankelijk instituten als Kenteq en Bureau Dak Advies. Zelf is de Zonnefabriek ook een erkend leerbedrijf: jonge technici kunnen een deel van hun opleiding bij ons komen werken om ervaring op te doen.

> Bekijk ons ruime aanbod in ons zonnepanelen overzicht

 

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440)

Kies voor een SunPower systeem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste € 440, afhankelijk van type paneel). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie