Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Onze Producten

Bij de keuze van producten gaat de Zonnefabriek zorgvuldig te werk. Met onze lange ervaring in de zonne-energie hebben we te maken gehad met veel verschillende producten en materialen, en hebben we goed kunnen kijken naar de kwaliteiten van diverse producten.

Kwaliteit

Waar wij vooral op letten is degelijkheid: Een zonnestroom systeem moet zorgeloos draaien en behalve een flink lagere stroomrekening moet u er eigenlijk niks van merken. De panelen moeten hagel en regen doorstaan, het montagemateriaal moet ook in de zwaarste stormen alles op zijn plek houden, en de omvormer moet dag-in dag-uit het vermogen omzetten in wisselstroom die in uw net wordt geïnjecteerd.

Prijs

Omdat wij degelijkheid zo belangrijk vinden, zijn onze producten niet de goedkoopste. Toch betekent dit niet dat wij de prijs-kwaliteit verhouding uit het oog verliezen: Ook bij kwalitatief hoogwaardige producten is een scherpe inkoopsprijs goed mogelijk.

Garantie

Een belangrijk punt is de garantie op een product. Niet alleen de duur van de garantie is belangrijk, maar ook de kleine lettertjes: Wat wordt er eigenlijk vergoed als er iets kapot gaat? Krijgt u een vervangend product, inclusief verzending en montage? Of wordt alleen een geldbedrag gegeven ter hoogte van de huidige waarde van het product? En dan: Hoe groot is de kans dat de fabrikant nog bestaat over een aantal jaar? Veel Chinese bedrijven zijn nieuwkomers op de markt, die zich met weinig ervaring en bodemprijzen proberen een plek te veroveren; hoeveel van hen zullen er nog zijn wanneer u aanspraak wilt maken op een garantie voor een defect product?

Onze kennis en ervaring heeft geleid tot een interessant aanbod aan panelen, montagemateriaal en omvormers van betrouwbare fabrikanten. En ook voor nieuwe innovatieve producten zoals batterijen kunt u bij ons terecht.

Vraag offerte aan

 

Zonnepanelen

Goede zonnepanelen zijn zonnepanelen die efficiënt zijn, een lange levensduur hebben en weinig tot geen degradatie hebben over hun levensloop. Er bestaan inmiddels zoveel leveranciers dat het moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Wij hebben gekozen voor drie topmerken, met verschillende modellen van ieder merk. Kijk hier voor meer informatie.

Omvormers

De omvormer is het intelligente apparaat in het hart van elke zonnestroomsysteem. De omvormer haalt het maximale vermogen uit de panelen onder alle weersomstandigheden, en injecteert de energie in het elektriciteitsnet. Verder houdt de omvormer bij hoeveel energie er wordt geproduceerd, en stuurt hij de informatie naar het internet zodat u er op afstand bij kunt. De Zonnefabriek heeft drie gerenommeerde merken in haar assortiment. Kijk hier voor de details.

Montagemateriaal

Wat op het dak wordt gemonteerd, moet goed blijven zitten, in weer en wind. Wij kiezen voor de degelijkste montagematerialen op de markt. Kijk hier voor de producten die wij gebruiken.

Batterijen

Meer en meer mensen vragen naar batterijen om energie in op te slaan. Veiligheid, duurzaamheid en efficiency zijn hierbij van groot belang. Kijk hier voor meer informatie.

Bereken uw opbrengst