Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Zonnepanelen Almere

We weten niet wat het is maar er is bijna geen stad in Nederland waar zoveel Zonnefabriek installaties te vinden zijn als Almere. Blijkbaar hebben de inwoners van Almere goed in de gaten hoe slim het is om te investeren in zonnepanelen, en wij helpen daar graag bij. De grote verscheidenheid aan laagbouw, hoogbouw en soorten dakbedekking stelt specifiek eisen aan elke installatie; de adviseurs van de Zonnefabriek weten wat er mogelijk is.

zonnepanelen almere

Almere is de uitgelezen plek voor zonnepanelen installaties. Er is ruimte genoeg, mensen wonen mooi verspreid en daardoor is het meestal niet moeilijk om plek op het dak te vinden voor goed renderende zonnepanelen. Dat de inwoners van Almere de weg hebben weten te vinden naar de Zonnefabriek blijkt wel uit de vele tientallen installaties die we over de jaren in Almere hebben gedaan.

Eigen smaak

Inwoners van Almere stellen vaak hoge eisen aan het uiterlijk van hun woning. Ook wanneer het gaat om zonnepanelen, is de esthetiek een belangrijke factor. Zonnefabriek biedt verschillende soorten panelen aan, zowel de klassieke blauwe als de meer stijlvolle zwarte zonnepanelen. Kijk op de referentiepagina voor voorbeelden van hoe een zwart systeem eruit kan zien.

Mooie afwerking

Omdat er voor de installatie van zonnepanelen in Almere vaak meer ruimte is dan in de benauwde omgeving van de stedelijke gebieden, is er ook vaak meer mogelijk wat betreft de plaatsing van de omvormer en de kabelroute. Onze adviseurs die graag langskomen voor een vrijblijvend bezoek aan huis, kunnen samen met u kijken wat het beste staat.

Vraag een advies aan

 

Grote verscheidenheid

Almere blijft maar doorgroeien, en er komen telkens nieuwe wijken bij die allemaal hun eigen soort woningen kennen, met hun eigen kenmerkende daken. Voor alle typen dakbedekking heeft Zonnefabriek een oplossing, of het nou gaat om platte of schuine daken, dakpannen, leisteen of damwandprofiel: Dank zij de jarenlange ervaring van de Zonnefabriek weten we overal wel een passend systeem voor te vinden.

Energieneutraal

Almere streeft ernaar om tegen 2022 energieneutraal te zijn. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie over hoe men denkt dit lovenswaardige doel te gaan bereiken.