Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Referenties

Sinds 2008 kozen duizenden huishoudens en bedrijven al voor zonnepanelen van de Zonnefabriek. Energieleverancier Greenchoice bood 500 klanten een systeem van de Zonnefabriek aan. Tientallen scholen kregen van ons de speciale les over duurzaamheid, terwijl de monteurs op het dak panelen installeerden.

Kortom, er zijn nogal wat mensen die u over de Zonnefabriek kunnen vertellen. Voor al onze klanten zochten wij steeds naar de beste oplossing en wisten wij een hoge energieopbrengst te combineren met een uitstekend rendement op de investering. De systemen die wij installeren worden ontworpen voor een lange levensduur. Of het nou gaat om zonnepanelen voor scholen, bedrijven, vve's of woningcorporaties, wij beschikken over ruime ervaring en vele referentieprojecten. Onze adviseurs helpen uw graag met het realiseren van uw project.  De eerste stap is altijd een adviesgesprek, dit kunt u ook vrijblijvend aanvragen. Als u dat doet komt een van onze experts bij u langs en kunnen de mogelijkheden van uw dak berekend worden. Wij

Legenda

 Zonnefabriek kantoren

 Installatie teams

 Zonnefabriek installaties

  

Referentie Hofmans Naarden

Familie Hofmans, Naarden

12 x SunPower 327 Watt-piek

De familie Hofmans koos voor een hoge opbrengst met Sunpower panelen op 2 zijdes van hun woning in combinatie met Solar Edge optimizers.

Zonnepanelen Krouwel

Familie Turksema, de Wilp

11 x SunPower 335 Watt-piek FullBlack

Bij zwarte dakpannen kan de voorkeur uitgaan naar een geheel zwarte installatie. Ook SunPower biedt FullBlack panelen aan met een hoge opbrengst van 335 Watt-piek.

 

 

Referentie Velden Dronten

Familie Velden, Dronten

20 x SunPower 327 Watt-piek

Een mooi passend advies rekening houdend met schaduwwerking. Strak geïnstalleerd zodat de panelen helemaal wegvallen tegen het dak.

Zonnepanelen zonnefabriek

Familie Kennedy, Westwoud

14 x SunPower 327 Watt-piek

Mocht het dak van de woning niet geschikt zijn dan is er, mits aanwezig, ook de mogelijkheid om de garage of schuur te gebruiken voor zonnepanelen. 

Referentie Jonker Gasselte

Familie Jonker, Gasselte

24 x SunPower 335 Watt-piek Full Black

Zonnefabriek heeft door het hele land installaties, zo ook in Drenthe. De familie Jonker koos voor een geheel zwarte installatie met zwarte panelen en zwart montage materiaal. Het is een mooi symmetrisch geheel geworden. 

Zonnepanelen Zonnefabriek

Familie Nelissen, Maastricht

 26 x SunPower 335 Watt-Piek Full Black

Ook de familie Nelissen uit Maastricht kozen voor een full black systeem omdat ze redelijk in het zicht liggen. Strak naar alle tevredenheid geïnstalleerd. 

Zonnepanelen zonnefabriek

Project ZonVast

500 huishoudens x 10 zonnepanelen

Een primeur in Nederland! Voor het eerst is het mogelijk om zonnepanelen te krijgen zonder zelf te investeren. In samenwerking met energieleverancier Greenchoice installeerden we bij 500 huishoudens een pakket 'ZonVast'.

Zonnepanelen Zonnefabriek

Agrarisch bedrijf, Erichem

240 panelen, merk ET Solar

Een mooi systeem van ruim 55 kilowatt met teruglevering op drie fasen. De Zonnefabriek verzorgde ontwerp, montage en installatie.

Zonnepanelen zonnefabriek

Familie Frencken

30 zonnepanelen, merk Sunpower

Een strak aangelegd systeem met Sunpower All Black panelen dat bijna wegvalt tegen de zwarte dakpannen. Meneer Frencken: "We kunnen er ons gehele stroomverbruik zelf mee opwekken!"

Medisch Centrum, Ter Aar

64 panelen, merk ET Solar

Dit systeem voorziet in de stroom voor onder meer een apotheek, een fitnesscentrum en een huisartsenpraktijk. 

VVE zonnepanelen

VVE, Amsterdam

24 panelen, merk ET Solar

Deze VVE heeft meerdere individuele subsidies van de Amsterdamse 'Zon op je dak-regeling' gebundeld voor de financiering van een systeem zonnepanelen dat de gemeenschappelijke ruimte voorziet van stroom. De stroom wordt gebruikt voor licht en lift.

Zonnepanelen Zonnefabriek

Agrarisch bedrijf, Grubbenvorst

70 panelen, merk ET Solar

Op het dak van deze schuur was genoeg ruimte om vier huishoudens van energie te voorzien. De Zonnefabriek verzorgde de hele installatie en de aansluiting op het net.

Zonnepanelen Zonnefabriek

VVE, Amsterdam

110 panelen, merk ET Solar

Deze panelen zijn door de Zonnefabriek op een speciale manier geschakeld, zodat deze panelen ondanks schaduw hun optimale rendement bereiken. De stroom wordt gebruikt voor liften en licht.

Zonnepanelen Zonnefabriek

Fam. de Muij, Wittelte

30 panelen, merk ET Solar

Zonnepanelen hoeven niet altijd op een dak te liggen. Voor deze veldopstelling plaatste de Zonnefabriek 30 panelen in het weiland naast het huis. De poten van de montagerekken zijn vastgezet in beton. Een volledig schaduwvrij systeem onder de meest gunstige omstandigheden.

 

SunPower Actie - Ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste €440)

Kies voor een SunPower systeem en ontvang uw eerste zonnepaneel gratis (t.w.v. ten minste € 440, afhankelijk van type paneel). Dit aanbod is inclusief gratis rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, een gemiddelde besparing van € 614 op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Wees er snel bij, Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk actie