Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Onze projecten - Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Rijden op brandstof van eigen dak!

Stelt u zich even een druk kruispunt voor, midden in een stad als Amsterdam: auto’s schuiven geruisloos over het asfalt, de lucht ruikt naar vers gemaaid gras en ramen van huizen staan wagenwijd open. Een utopie? Zeker niet; welkom in de wondere wereld van het elektrisch rijden.
Rijden op stille, schone elektromotoren heeft de toekomst. Het wordt zonder twijfel een van de grootste revoluties die we de komende decennia gaan meemaken. Want naast dat de elektrische auto schoon en stil is kun je met -bijvoorbeeld- zonnepanelen je eigen ‘brandstof’ opwekken. En dat maakt een investering in een zonnesysteem meteen een stuk interessanter. Zie ook de rekenvoorbeelden hieronder. 
Voor de Zonnefabriek om de handen ineen te slaan met The New Motion een jong bedrijf gespecialiseerd in elektrisch rijden. Net als wij, geloven zij in de revolutie van elektrisch rijden gecombineerd met decentraal opgewekte zonne-energie.

Elektrisch rijden zonnestroom

Aanbod van elektrische auto's

De ontwikkelingen gaan hard. Ook autofabrikanten hebben begrepen dat ze hun markt-postitie aanzienlijk versterken met modellen die goedkoop in het gebruik én schoon zijn. In 2013 heeft bijna ieder zichzelf respecterend automerk een elektrisch model op de markt gebracht. Kijk op www.thenewmotion.com voor de laatste ontwikkelingen.

 New Motion Logo

Informatie en samenwerkingen

Als u geïnteresseerd bent in ‘rijden op brandstof van eigen dak’ neem dan contact op met The New Motion. Zij komen graag bij u langs om u alles te vertellen over zonnepanelen, elektrisch rijden, laadpalen, ‘oplaadgarage’s’ en de vele voordelen van elektrisch rijden.

Momenteel heeft Zonnefabriek geen lopende actie met The New Motion. Maar wij staan altijd open voor eventuele soortgelijke samenwerkingen. Mocht u interesse hebben in een dergelijke samenwerking of heeft u een interessant (duurzaam) product, neem dan gerust contact op met Zonnefabriek. 

Wellicht ten overvloede: mocht u gewoon zonnepanelen willen en in uw Hummer blijven rijden, of wilt u elektrisch rijden en bijvoorbeeld geen geschikt dak hebben, dan kunt u uiteraard ook bij een van ons terecht.