Ik wil advies

Onze Klanten

Onze klanten - Zonnepanelen

 

Kritische blik

klein systeem

 

 

Onze klanten zijn kritische klanten: klanten die misschien niet de goedkoopste, one-size-fits-all installatie kiezen, maar die begrijpen dat een optimaal systeem een zorgvuldige aanpak vereist. Die niet alleen een snelle terugverdientijd zoeken, maar vooral een maximaal rendement van hun investering. Die inzien dat een betrouwbare after-sales-service zekerheid biedt voor de lange termijn.

 

Mond-tot-mond reclame

Wij hechten grote waarde aan een goede relatie met onze klanten. Niet alleen omdat ze een installatie van ons hebben gekocht, maar ook omdat wij onze meeste nieuwe klanten krijgen door de positieve ervaringen van bestaande klanten: Mond-tot-mond reclame is voor ons een grote bron van nieuwe omzet. We stimuleren dat ook, door bestaande klanten een financiële blijk van waardering te geven wanneer ze nieuwe klanten aanbrengen.

 

Hoge cijfers

klein systeemDe Zonnefabriek waardeert haar klanten; en we merken dat de klanten ons ook waarderen. We meten dat bijvoorbeeld via klantenvertellen.nl: We krijgen hoge cijfers voor onze inzet, eerlijke adviezen en zorgvuldige uitvoering. Benieuwd naar wat de Zonnefabriek kan doen? Bekijk hier een aantal reeds gemaakte installaties, of kijk wat we doen voor bedrijven, VvE’s, woningcorporaties, scholen en andere projecten.