Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Zonnekeur installateur

Zonnepanelen zijn een lange termijn investering, daarom mogen er geen fouten gemaakt worden bij de installatie. U moet dus op zoek naar een gekwalificeerde installateur. In de grote markt van de zonne-energie kan dit lastig zijn.

Gelukkig zijn er manieren om u te helpen bij het vinden van juiste installateurs. U kunt het beste kijken naar de keurmerken van installateur. Een goede installateur is ingeschreven bij het Zonnekeur en erkend dor het SEI. 

Het Zonnekeur

Zonnekeur installateurHet Zonnekeur is een onafhankelijk keurmerk voor installateurs. Het Zonnekeur wordt alleen gegeven aan bedrijven die aan de strenge eisen van het Zonnekeur voldoen. Zo moet er geïnstalleerd worden door gekwalificeerde installateurs en moet de geleverde kwaliteit in orde zijn. De eisen worden regelmatig gecontroleerd door het Zonnekeur. U weet dus zeker dat de installateur goede kwaliteit levert.

De Zonnefabriek is zelf trots eigenaar van het Zonnekeur. Wij zijn erg trots op de kwaliteit die wij leveren, en proberen aan de eisen van het Zonnekeur te blijven voldoen. U kunt voor een overzicht van onze kwalificaties en keurmerken kijken bij onze kwaliteit en test pagina

Het SEI

Installateurs moeten een hoog kennisniveau hebben over alles in de zonne-energie. Het SEI erkend installateurs die dit hebben. Het SEI controleerd dit door examens die door de installateurs worden afgelegd. De examens gaan over alles, van elektrische installatie tot rendementsberekening en schaduwinvloed. De Zonnefabriek wordt erkend door het SEI. Onze installaterus hebben veel kennis over alles omtrent zonnepanelen, dit wordt bevestigt door de vele examens die zij afleggen.