Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Haal meer zonne-energie uit uw dak met een persoonlijk advies

Bij de aanschaf van zonnepanelen gaat u niet over één nacht ijs. En dat is begrijpelijk, want zonnepanelen schaft u niet dagelijks aan. Het is een behoorlijke investering en u wilt er zeker van zijn dat u het juiste zonnepanelen systeem kiest en u een zo hoog mogelijk rendement haalt op uw investering.

Voordat u over gaat tot het plaatsen van zonnepanelen moeten er eerst een aantal elementaire vragen beantwoord worden. Vragen zoals, wat is de jaarlijkse opbrengst die ik kan verwachten, wat kost het installeren van zonnepanelen, hoeveel zonnepanelen heb ik nodig, welke type en merk zonnepaneel levert voor mij het hoogste rendement op en wat voor omvormer heb ik nodig. En dan zijn er nog de vraagstukken van het terug leveren aan de energieleverancier, het wel of niet plaatsen van optimizers en natuurlijk de btw-teruggave

 

Goed advies zorgt voor een hogere opbrengst

advies aanvragen zonnepanelen maatwerkKortom er komt behoorlijk wat kijken bij de aanschaf van zonnepanelen. Het inwinnen van een deskundig advies is geen overbodige luxe. Zonnefabriek heeft sinds haar oprichting meer dan 3500 klanten geadviseerd bij de aanschaf van zonnepanelen. Elk traject dat wij aangaan gaat gepaard met een persoonlijk bezoek, waarbij wij een grondige woninganalyse uitvoeren. Daarnaast gebruiken wij geavanceerde software om al uw opties door te rekenen en voor u het optimale zonnepanelensysteem te ontwerpen. En deze aanpak werkt! Niet alleen krijgen wij een uitstekende beoordeling van onze klanten. Uit onderzoek van TeldeZon is gebleken dat de installaties die Zonnefabriek heeft ontworpen en geïnstalleerd gemiddeld 10% beter presteerden dan de rest van de markt.

 

Krijg inzicht in uw optimale zonnepanelen systeem. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

 

 

Ons adviestraject nog even kort op een rij

  • Woning- en dak analyse
  • Berekening energieopbrengst
  • Berekening financieel rendement
  • Een schaduwberekening
  • Concept installatie plan (locatie omvormer, bekabeling etc)
  • Uitleg over online monitoren van uw zonnesysteem