“Deskundig advies en installatie van top panelen!”

Ronald Swinkels, Nieuwegein

Uw eigen groene stroom opwekken?

Wij helpen u met persoonlijke aandacht op weg
Voor een goede offerte op maat is het inwinnen van een deskundig advies geen overbodige luxe. Zonnefabriek gelooft in de waarde van een persoonlijk bezoek, waarbij wij een grondige woninganalyse uitvoeren. Daarnaast gebruiken wij geavanceerde software om al uw opties door te rekenen en voor u het optimale zonnepanelensysteem te ontwerpen. Dat resulteert in tevreden klanten en een opbrengst die gemiddeld 10% hoger is dan van andere installaties. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om met u te bespreken wat uw mogelijkheden zijn voor zonnepanelen.

Hoe kunnen wij u bereiken?

Vul onderstaande velden in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Waarom Zonnefabriek?
9+
Zo beoordelen onze klanten Zonnefabriek

✓ De beste producten

✓ Een eigen service afdeling

✓ Uitstekende garantievoorwaarden

✓ Persoonlijk adviesgesprek aan huis

✓ Toekomstbestendig systeem

✓ Meer dan 10 jaar ervaring

In 3 simpele stappen zonnestroom

Wij nemen alles uit handen
 • Wij geven advies
  Wij geven advies

  Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt binnen een week een op maat gemaakte offerte.

 • Wij komen installeren
  Wij komen installeren

  Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs het zonnepanelensysteem vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe het werkt.

 • U begint met besparen
  U begint met besparen

  Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Ook monitoren wij uw productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

  Haal meer uit uw dak met een persoonlijk advies

  Bij de aanschaf van zonnepanelen gaat u niet over één nacht ijs. En dat is begrijpelijk, want zonnepanelen schaft u niet dagelijks aan. Het is een behoorlijke investering en u wilt er zeker van zijn dat u het juiste zonnepanelen systeem kiest en u een zo hoog mogelijk rendement haalt uit uw investering.

  Voordat u over gaat tot het plaatsen van zonnepanelen moeten er eerst een aantal vragen beantwoord worden. Wat is de jaarlijkse opbrengst die ik kan verwachten, wat kost het installeren van zonnepanelen, hoeveel zonnepanelen heb ik nodig, welke type en merk zonnepaneel levert voor mij het hoogste rendement op en wat voor omvormer heb ik nodig? En dan zijn er nog de vraagstukken van het terug leveren aan de energieleverancier, het wel of niet plaatsen van optimizers en natuurlijk de btw-teruggave. Onze adviseur staat tijdens het adviesgesprek voor u klaar om al uw vragen over zonnepanelen te beantwoorden.

  Ons zonnepanelen adviestraject nog even kort op een rij

  • Woning- en dak analyse
  • Berekening energieopbrengst
  • Berekening financieel rendement zonnepanelen
  • Een schaduwanalyse
  • Concept installatie plan (locatie omvormer, bekabeling etc)
  • Uitleg over online monitoren van uw zonnesysteem