Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Onze Diensten

Met een investering in zonnepanelen gaat u besparen op uw energiekosten. De stroom die u met uw zonnepanelen opwekt is ook nog eens 100% groen. Bij Zonnefabriek geloven wij dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is ingericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren. Zo maken we van elk dak een Zonnefabriek.

Informatie

diensten zonnepanelen installerenDe eerste stap naar eigen Zonnefabriek is research. Als u nadenkt over een investering in zonne-energie dan gaat u eerst op zoek naar informatie over zonnepanelen. Wij vinden goede informatie net zo belangrijk als u en daarom hebben wij een e-book geschreven waarin wij de belangrijkste informatie hebben gebundeld. In een aantal, korte, heldere hoofdstukken worden de basisbegrippen van zonnepanelen en zonnestroomsystemen uitgelegd. Het principe van 'salderen' wordt behandeld, evenals de financiële onderbouwing van de aanschaf van een zonnestroomsystemeem. Met deze informatie kunt u eventuele offertes beter beoordelen en meer richte vragen stellen aan verkopende partijen.

Opbrengst berekenen

Een onderdeel van uw research kan zijn dat u wilt weten hoeveel groene stroom u kunt opwekken met uw dak. Om u hierbij te helpen hebben wij een module ontwikkeld waarmee u eenvoudig de opbrengst van uw dak kunt berekenen. Deze opbrengstberekening geeft u een globale inschatting van de investering en de opbrengsten.

 

Bereken uw opbrengst

 

Advies en offerte

Na uw research breekt de volgende fase aan. U wilt investeren in een eigen zonne-energiecentrale. U bent goed geinformeerd over de mogelijkheden en nu wilt u een advies op maat. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een advies aanvragen. Een van onze adviseurs zal dan samen met u gaan kijken hoe we van uw dak een Zonnefabriek kunnen maken. Wij komen kosteloos bij u langs en zullen u voorzien van advies en een maatwerk offerte.

Als u akkoord gaat met onze offerte dan komen onze installatieteams uw Zonnefabriek installeren. Zonnefabriek voldoet aan alle eisen voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast hoorden we in 2013 bij de eerste groep van drie installateurs die het onafhankelijke keurmerk Zonnekeur kregen. Zo weet u zeker dat de installatie van uw systeem veilig en vakkundig wordt uitgevoerd. Maar dat is niet het enige dat telt. Zonnefabriek staat bekend om de goede service. In het klanttevredenheidsonderzoek van Greenchoice scoren we al vijf jaar zeer goed, het laatste jaar kregen we zelfs een fraaie 8.9. 

zonnekeur zonnefabriekSunpower premier partner logoSEI zonnefabriekVCA ZonnefabriekKenteq ZonnefabriekADVANCE_Installer_logotesla logo