Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Producten & Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten

producten & diensten
Met een investering in zonnepanelen gaat u besparen op uw energiekosten. De stroom die u met uw zonnepanelen opwekt is ook nog eens 100% groen. Bij Zonnefabriek geloven wij dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is ingericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren. Zo maken we van elk dak een Zonnefabriek.
Vraag adviesgesprek aan

Bij een adviesbezoek kijken we naar uw wensen, naar het dak, eventuele schaduw van ventilatiepijpen of dakkapel, naar de slimste kabelroutes en naar hoeveel zonnepanelen voor u het meest interessant zijn. Alles wordt door ons uitvoerig opgemeten. Zo ontwerpen we het optimale systeem voor u en heeft u een all-in advies en offerte waar geen verrassingen en onverwachte kosten meer bovenop komen.

Vraag adviesgesprek aan
Installeren

Hoe gaat de installatie van zonnepanelen precies in zijn werk? We leggen u graag uit wat er allemaal bij komt kijken en wat u van de plaatsing van panelen door de Zonnefabriek kunt verwachten.

LEES MEER
Besparen met SunPower

Met zonnepanelen op uw dak kunt u meteen beginnen met besparen. En hoe meer vermogen er ligt, des te meer bespaart u. Voor de grootste besparing kiest u de meest efficiënte zonnepanelen op de markt: SunPower zonnepanelen.

LEES MEER