Ik wil advies

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Producten & Diensten

Wij zijn er voor u

producten & diensten
Met een investering in zonnepanelen gaat u besparen op uw energiekosten. De stroom die u met uw zonnepanelen opwekt is ook nog eens 100% groen. Bij Zonnefabriek geloven wij dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is ingericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren. Zo maken we van elk dak een Zonnefabriek.

Wij ontzorgen u van A tot Z

  • Geheel vrijblijvende adviesbezoeken
  • Volledige installatie van de zonnepanelen die aan alle normen voldoet
  • Volledige garantie op de gehele installatie gedurende 5 jaar na plaatsing
  • Afhandeling van de productgaranties van de fabrikanten van alle producten
  • Een apart Service Team voor alle hulp na de installatie, inclusief APK’s
  • Zonnepanelen zowel voor particulieren als bedrijven

In 3 stappen uw eigen Zonnefabriek

De drie stappen van advies naar besparing. Benieuwd hoe een gemiddelde installatietraject eruit ziet bij Zonnefabriek? U ziet het hier!

Vraag adviesgesprek aan

Bij een adviesbezoek kijken we naar uw wensen, het dak en eventuele schaduw. Ook bereken we de slimste kabelroutes en hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. We meten alles uitvoerig op. Zo ontwerpen we uw optimale systeem. U krijgt een all-in advies en offerte op maat. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan. 

Vraag adviesgesprek aan
Installeren

Hoe gaat de installatie van zonnepanelen precies in zijn werk? We leggen u graag uit wat er allemaal bij komt kijken en wat u van de plaatsing van panelen door de Zonnefabriek kunt verwachten.

LEES MEER
Besparen met SunPower

Met zonnepanelen op uw dak kunt u meteen beginnen met besparen. En hoe meer vermogen er ligt, des te meer bespaart u. Voor de grootste besparing kiest u de meest efficiënte zonnepanelen op de markt: SunPower zonnepanelen.

LEES MEER

eBook keuzes maken

Heeft u besloten zonnepanelen aan te schaffen? Nu komt het erop aan om een keuze te maken: welke aanbieder heeft de producten die het beste bij u passen? Op welke criteria kunt u alles beoordelen? Hoe houden we al die producten die soms zo op elkaar lijken eigenlijk uit elkaar? In deze gids willen we u helpen bij het maken van deze keuzes. 

Wij installeren door heel Nederland

Duizenden klanten gingen u voor. Lees hoe zij de service van Zonnefabriek hebben ervaren

Bekijk referenties