• »
  • »
  • Zonnefabriek ‘Dag van de Duurzaamheid’ actie: Help mee om Nederland te verduurzamen en win een Sunny Home Manager!

Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Zonnefabriek ‘Dag van de Duurzaamheid’ actie: Help mee om Nederland te verduurzamen en win een Sunny Home Manager!

10 oktober is de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid, waarop in heel Nederland initiatieven onder de aandacht worden gebracht die te maken hebben met duurzaamheid en groene energie. Zonnefabriek doet natuurlijk ook mee en roept alle eigenaars van Zonnefabrieken op om te helpen Nederland groener te maken en daarbij ook nog eens kans te maken op mooie prijzen!

dag van de duurzaamheid logoNederland moet zijn uitstoot van broeikasgassen snel afbouwen, maar in de praktijk lijkt daar nog weinig van terecht te komen. Sommige mensen zouden daar moedeloos van worden, maar zo niet de medewerkers en klanten van Zonnefabriek: Wij zetten juist een tandje bij!

Iedereen kan helpen om Nederland schoner te maken, bijvoorbeeld door vrienden en bekenden over te halen om óók zonnepanelen te laten plaatsen. Zonnefabriek stimuleert dat door aan onze klanten die anderen overhalen om ook een Zonnefabriek aan te schaffen, € 75 per nieuwe klant te geven. Let wel, de vergoeding wordt alleen verleend als de geïnteresseerde via de Zonnefabriek app is aangedragen. Maar we gaan in het kader van de Dag van de Duurzaamheid nog een stap verder: degene die binnen nu en het einde van 2017 de meeste nieuwe klanten binnenhaalt, krijgt van ons een SMA Sunny Home Manager of (voor SolarEdge klanten) een SolarEdge Energiemeter cadeau!

Sunny Home Manager

Sunny_Home_Manager_2.0De Sunny Home Manger, of de SolarEdge Energiemeter, is een apparaat dat de energiestromen van de zonnepanelen naar de woning, en van de woning van èn naar het net, combineert. Door deze informatie in real-time te verzamelen, kan er worden bekeken wanneer het moment het gunstigst is om bijvoorbeeld de wasmachine te laten draaien, op de eigen zonnestroom in plaats van op de netstroom. De Sunny Home manager kan veel huishoudelijke apparaten al automatisch aansturen.

Doe mee en win!

De wedstrijd loopt van nu tot het einde van 2017: Wie in deze periode de meeste nieuwe klanten overhaalt (waarbij de offerte is geaccepteerd vóór 31 december 2017), is de winnaar. U kunt de klanten aandragen via de Zonnefabriek-app of de ‘Mijn Zonnefabriek’ website (Bent u hier nog niet mee bekend, laat het ons dan weten!). Sowieso geldt dat u voor elke aangedragen klant € 75 ontvangt!

We hopen dat veel mensen meedoen en dat we samen nog meer mensen kunnen overtuigen om zonnepanelen te nemen. Veel succes allemaal, en denk eraan: Wie er ook wint, de grote winnaar is uiteindelijk het milieu, en daar hebben we allemaal wat aan!