• »
  • »
  • Zonnefabriek Ambassadeursvergoeding

Ik blijf graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.


Zonnefabriek Ambassadeursvergoeding

Om het milieu en uw portemonnee te spekken, maar ook om Zonnefabriek in contact te brengen met potentiële Zonnefabriekers bieden wij sinds enige tijd een Ambassadeursvergoeding van €75,- aan. Maar hoe kunt u hier aan mee werken? Wij leggen het stap voor stap uit.

Zonnefabriek Ambassadeurs

Zonnefabriek werkt, door vele huishoudens te voorzien van zonnepanelen, hard mee aan de verduurzaming van Nederland. Wij beseffen ook dat mond-tot-mond reclame één van de beste manieren is om in contact te komen met meer Zonnepanelen enthousiastelingen. Om dit proces aan te prijzen hebben wij nu al een enige tijd de zo genaamde Tell A Friend – Ambassadeursvergoeding van €75,-. Dit houdt in dat wanneer u tevreden bent over uw eigen Zonnefabriek, u ons in contact brengt met een vriend die interesse heeft in een eigen Zonnefabriek op zijn dak. Wanneer deze persoon na een gratis adviesgesprek daadwerkelijk overgaat tot aanschaf van een Zonnefabriek installatie, krijgt u de Ambassadeursvergoeding uitbetaald. Veel van onze tevreden klanten maken hier al gebruik van en dit stemt ons vrolijk.

Voorwaarden ambassadeursvergoeding

Er zit echter één belangrijke voorwaarde aan het vergkrijgen van deze vergoeding. Wanneer u kans wilt maken op deze ambassadeurs vergoeding van €75,- is het van belang dat u vrienden aanmeldt via ofwel de Zonnefabriek App ofwel via de website. Zo komen de nieuw aangemelde vrienden direct bij de juiste persoon terecht binnen Zonnefabriek en zullen de collega’s van advies telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen en wat extra informatie in te winnen. Daarnaast komt u gelijk in het Ambassadeurslijstje zodat, wanneer uw vrienden overgaan tot aanschaf, de vergoeding gelijk uw kant op komt!

Hoe meld ik iemand aan?

Zoals hierboven aangegeven kan het aanmelden van een potentiele Zonnefabrieker op twee manieren. Middels de Zonnefabriek App en via de website. Van beiden manieren treft u hieronder een uitgebreide uitleg.

 

Bereken opbrengst

 

Via Zonnefabriek website

Stap 1 websiteWanneer u iemand wilt aanmelden via de website, is stap 1 om naar onze website te surfen. Onder het kopje Service vindt u Mijn Zonnefabriek. Klik hier op.

 

Stap 2 WebsiteU komt nu op een pagina terecht waarbij u uw Zonnefabriek gegevens kunt invullen. Deze heeft u ontvangen per mail nadat uw eigen Zonnefabriek volledig was geïnstalleerd. Wanneer u twijfelt over deze gegevens, of deze kwijt bent kunt u ze opvragen via service@zonnefabriek.nl

Website stap 3Wanneer u na het invullen van de gegevens op Login klikt komt u in het dashboard van Mijn Zonnefabriek. Hier klikt u op Tell a Friend. U kunt nu de contactgegevens invullen op de geopende pagina. Wanneer u deze vervolgens verstuurt, komen de gegevens bij de afdeling Advies terecht en zal er contact opgenomen worden met de door u aangemelde persoon.

Via Zonnefabriek App

Om via de Zonnefabriek app iemand aan te melden, zult u allereerst de gratis Zonnefabriek app moeten downloaden in de App Store/Google Play. Wanneer u Zonnefabriek intypt in deze store zult u de juiste app vinden. Het is wel zo dat de Zonnefabriek app in de App Store alleen te vinden is voor de iPhone en niet voor de iPad. De iPhone versie is wel te downloaden op de iPad. Wat u dan moet doen is in de app store aanvinken dat u zoekt naar apps voor zowel iPhone als iPad.

Na het downloaden van de Zonnefabriek app kan het aanmelden beginnen!

App stap 1 en 2Het linker scherm is wat u te zien krijgt wanneer u de app opent. Klik op Mijn Zonnefabriek. Vervolgens komt er een pop-up waarbij u alleen op OK hoeft te klikken (te zien op het rechter plaatje).

App stap 3 en 4Klik hierna u op Iemand Voorstellen.
In het volgende en tevens laatste scherm kunt u de contactgegevens invullen van de persoon die u wilt aanmelden. Wanneer u vervolgens op Akkoord klikt komen de gegevens bij de collega’s van advies terecht en zullen zij contact opnemen met de door u aangemelde persoon.

 

 

 

Aanmelden maar!

Wij zijn erg enthousiast over iedereen die Zonnefabriek en het milieu verder helpt door enthousiastelingen aan te melden via onze app of website en hopen met het stappenplan het proces wat duidelijker te hebben gemaakt voor u. Meld nu uw vrienden aan en word ambassadeur van Zonnefabriek. Help zo niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!

 

Zelf nog geen zonnepanelen en wel interesse?

Vraag offerte aan