Ik wil advies

Uitslag Zonnefabriek fotowedstrijd

Uitslag Zonnefabriek fotowedstrijd

Uitslag Zonnefabriek fotowedstrijd

Wij zijn trots op het enthousiasme waarmee de fotowedstrijd is ontvangen en willen iedereen hartelijk bedanken voor het meedoen. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en wat ons betreft gaan we in de toekomst vaker met jullie in gesprek. Voor ons is een actief klantenbestand erg waardevol en we hopen dat jullie ons vaker willen helpen met referentiefoto’s, reviews of warme aanbevelingen.

Hessel van den Berg
04 april 2017

Doel van de fotowedstrijd?

In de eerste plaats vinden wij het leuk als onze klanten zich actief inzetten voor het verduurzamen van Nederland. De betrokkenheid van onze klanten geeft ons heel veel energie. Ten tweede waren we op zoek naar goede, nieuwe referentiefoto’s. We kunnen niet anders dan concluderen dat beide doelen zijn gehaald.

Waar heeft de jury op gelet?

Aan de jury de taak om uit de ongeveer 100 ingestuurde foto’s een winnaar te kiezen. De jury heeft hierbij zijn keuzes gebaseerd op de volgende 3 punten.

1.       Is de foto geschikt als referentiefoto? (o.a. belichting, systeem als geheel gefotografeerd en gemaakt na oplevering)

2.       Brengt de foto over waar wij voor staan? ( maatwerk, kwaliteit, goede afwerking)

3.       Is het een mooie foto?

Uiteraard is de smaak van jury bepalend voor de uitslag. Voordat we naar de winnaars gaan volgen eerst een aantal eervolle vermeldingen:

  • De inzet van meneer Leeftink werd door de jury zeer gewaardeerd. De daken in Amsterdam zijn voor installateurs vaak een uitdaging. Meneer Leeftink bleef voor zijn foto veilig op de grond en gebruikte een drone om zijn systeem op de foto te zetten.
  • De creativiteit van meneer Veld is ook een eervolle vermelding waard. Hij gaf zijn foto de toepasselijke naam: “zonnepanelen by night”. Creatief, maar door het gebrek aan licht volgens de jury niet goed genoeg voor een prijs.
  • Meneer Doornbos uit Appingedam stuurde 2 foto’s gemaakt in verschillende seizoenen. De jury heeft de foto met bloesem nog overwogen als prijswinnaar, maar de keuze is uiteindelijk op andere inzendingen gevallen.
  • Als laatste valt meneer Perier net buiten de prijzen. De foto is prachtig en het lijnenspel zorgt ervoor dat je als kijker in de foto wordt getrokken. Een mooi genomen foto die door de jury niet met een prijs kan worden beloond omdat er is gekozen voor referentiefoto’s na oplevering.

 

Welke foto’s vallen in de prijzen?

3e prijs: dhr. Lanjouw, zuidlaren

Derde prijswinnaar fotowedstrijd Zonnefabriek

Het systeem is een voorbeeld van het maatwerk waar Zonnefabriek voor staat. De foto geeft dit goed weer en dat komt goed terug op de foto.

 

2e prijs: dhr Jonkman, Roermond

tweede prijs fotowedstrijd Zonnefabriek

Een prachtige referentiefoto van een full black SunPower systeem. De rode dakpannen contrasteren mooi met de volledig zwarte zonnepanelen. Een waar kunstwerk!

 

1e prijs:  dhr. van Tuijl, Bovenkarspel

winnaar fotowedstrijd Zonnefabriek

Wederom een volledig zwart SunPower systeem.  Dhr. Tuyl heeft een mooie dag gekozen om de foto te nemen. De gekozen positie zorgt voor dieptewerking en het verlegde focuspunt is de kers op de taart.

 

Van harte gefeliciteerd met de prijzen. Wij nemen binnenkort contact op zodat de gewonnen prijzen spoedig jullie kant op komen.

 

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen