SunPower nieuws: Nu nòg betere garantievoorwaarden voor SunPower panelen dankzij nòg lagere degradatie

SunPower nieuws: Nu nòg betere garantievoorwaarden voor SunPower panelen dankzij nòg lagere degradatie

Nòg betere garantie SunPower panelen

SunPower nieuws: Nu nòg betere garantievoorwaarden voor SunPower panelen dankzij nòg lagere degradatie

Van ons huismerk SunPower zonnepanelen waren we al gewend dat ze met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken: Hun focus op degelijkheid en kwaliteit betekent dat SunPower zonnepanelen gewoonweg beter zijn en langer meegaan dan de rest. Desondanks zijn ze er in geslaagd om hun product nòg weer aantrekkelijker te maken.

Hessel van den Berg
12 september 2017

sunpower elite logoZonnefabriek is één van de weinige ‘Elite’ Partners van het Amerikaanse SunPower in Nederland, en we hebben dan ook al heel veel installaties met SunPower zonnepanelen gerealiseerd. Dankzij het feit dat we SunPower inmiddels zo goed kennen, maar ook veel andere merken hebben geïnstalleerd, kunnen we op basis van onze ervaring zeggen dat SunPower echt niet overdrijft als ze zeggen dat ze beter zijn.

Vraag offerte aan

 

Meer vermogen = meer energie

We hebben zelf ook getest hoe onze SunPower installaties presteren in vergelijking met onze andere installaties en de resultaten waren behoorlijk positief. SunPower is vanwege de betere kwaliteit van hun producten ook in staat om langere productgaranties en betere voorwaarden voor zowel de product- als vermogensgaranties te bieden. Maar nu blijkt dat ze weer een stapje verder gaan!

sunpower degradatie vs conventioneelNa uitgebreid onderzoek van meer dan 800.000 SunPower zonnepanelen blijkt dat de degradatie van SunPower zonnepanelen zodanig laag is, dat ze het aandurven om hun vermogensgarantie nog verder aan te scherpen: Vanaf nu geldt dat het vermogen wordt gegarandeerd op 98% in jaar 1 met een afname van slechts 0,25% per jaar voor 25 jaar! Hiermee wordt het vermogen na 25 jaar gegarandeerd op maar liefst 92%! SunPower bewijst hier eens te meer mee dat hun focus op kwaliteit ook echt voor u als consument loont.

De aanpassing geldt retroactief vanaf 1 juli 2017 voor alle SunPower zonnepanelen uit de X- en E-serie (met vermogen 320 Wp en hoger). 

Klik hier voor de nieuwe garantievoorwaarden van SunPower.

vergelijking sunpower met conventionele panelen

 

Bereken uw opbrengst

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2019-08-12
Sommige paneelfabrikanten beweren dat hun zonnepanelen minder snel degraderen dan andere. Zonnefabriek volgt een groot aantal systemen on-line, dus we kunnen verifiëren of die beweringen kloppen.

lees meer ›
2019-03-14
Ons favoriete merk zonnepanelen SunPower komt met iets nieuws: een nòg krachtiger zonnepaneel. De ‘SPR-MAX3-400’ heeft een piekvermogen van niet minder dan 400 Watt-piek!

lees meer ›
2018-06-20
We kijken vaak naar de stand van zaken in Nederland, en soms in andere Europese landen, maar hoe gaat het met zonne-energie in de rest van de wereld? Op bezoek in New York gingen we op onderzoek uit.

lees meer ›