Zonnefabriek installeert de nieuwe SolarEdge HD wave omvormers

Zonnefabriek installeert de nieuwe SolarEdge HD wave omvormers

De nieuwe SolarEdge HD wave omvormers

Zonnefabriek installeert de nieuwe SolarEdge HD wave omvormers

Zonnefabriek installeert de nieuwe SolarEdge HD wave omvormers

De allernieuwste, kleine compacte en efficiënte SolarEdge omvormers (die nog een belangrijke prijs hebben gewonnen op de internationale beurs InterSolar eerder dit jaar) zijn nu ook op de Nederlandse markt en De Zonnefabriek heeft er meteen een stel geïnstalleerd.

Hessel van den Berg
13 december 2016

HD_wave omvormersDe HD wave omvormers van SolarEdge zitten vol met allerlei innovatieve technische snufjes waardoor ze meer vermogen in een kleiner toestel hebben weten te verpakken. De toestellen zijn niet alleen kleiner, maar ook lichter (< 10 kg) en ook nog efficiënter (99% efficiency).

Bij deze installatie zijn twee HD Wave omvormers geplaatst, één met zeven SunPower X21-345 panelen op een SolarEdge 2200H en één met  twaalf SunPower X21-345 panelen op een SolarEdge3680H omvormer. Klik hier voor meer informatie over de HD Wave omvormers.

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2019-05-23
Bij de keuze tussen string omvormers of optimizers worden verschillende argumenten gehanteerd. Eén daarvan is dat ‘mismatching’ van panelen zou leiden tot verlies aan opbrengst. Hoe zit dat en hebben we daar bewijs voor?

lees meer ›
2019-02-28
Als er een omvormer voor zonnepanelen kapot gaat in de garantieperiode, dan sturen we hem terug naar de fabrikant en krijgen we er een vervangende voor in de plaats. Voor omvormers buiten garantie geldt dat echter niet; we gingen eens kijken bij Interpaul, een bedrijf dat kapotte omvormers van bijna alle merken repareert, en kregen veel te horen over de kwaliteitsverschillen tussen de merken: ook interessant voor u!

lees meer ›
2017-10-13
Stapje voor stapje komt de wereld van de Energie Management dichterbij. Om de toepassing van nog meer hernieuwbare energie mogelijk te maken, moeten vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Amerikaanse marktonderzoekers stellen nu dat SMA en SolarEdge tot de top van deze nieuwe beweging horen.

lees meer ›