Zonnefabriek erkend als SunPower Premier Partner

Zonnefabriek erkend als SunPower Premier Partner

Zonnefabriek SunPower Premier Partner

Zonnefabriek erkend als SunPower Premier Partner

Na vorig jaar al geselecteerd te zijn als Authorized partner, is sinds april de Zonnefabriek als tweede installateur in Nederland erkend als officieel Premier Partner van SunPower.

Danielle
03 september 2015

 sunpower premier partner

Als fabrikant van hoog-efficiënte zonnepanelen zet SunPower volledig in op kwaliteit. Om het prestatievermogen van geleverde systemen te kunnen garanderen wordt daarom uitsluitend samengewerkt met erkende partners welke aan strenge normen voldoen. De erkende partners worden met zorg gekozen en zijn verplicht één van de meest veeleisende opleidingen in de sector te volgen. Om het statuut van erkend Partner te behouden, zijn installateurs verplicht het scholingsprogramma bij SunPower te volgen om zo continu op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Tevens moeten eventuele partners verschillende kwaliteitscontroles ondergaan om deel uit te maken van het netwerk en het statuut van erkend partner te behouden. Mede dankzij deze strenge selectie is een investering in SunPower zonnepanelen in goede handen.

De SunPower Partners nemen alle stappen van een project voor hun rekening, vanaf de evaluatie van behoeften van de klant, een deskundig advies en ontwerp, de installatie, de monitoring en het onderhoud van het systeem tot eventuele administratieve afhandeling voor het verkrijgen van premies en vergunningen.

Premier Partner

Premier Partners bieden superieure service die aansluit bij de superieure kwaliteit van de producten van SunPower. Om erkend te worden als Premier Partner, heeft de Zonnefabriek de SunPower Advanced Training met succes doorlopen, een continue hoge klanttevredenheid gewaarborgd en voldaan aan hoge prestatienormen voor advies, kwaliteit en service.

Sunpower

SunPower is marktleider in de ontwikkeling van efficiënte zonne-energie oplossingen voor woningen, bedrijven, overheden, commerciële panden en nutsvoorzieningen. Een SunPower zonnepaneel levert 40% meer energie per m2 op dan een gemiddelde zonnepaneel. Dit maakt SunPower zonnepanelen de meest efficiënte zonnepanelen op de markt. Daarnaast biedt SunPower met een unieke dubbele 25 jarige garantie als enige fabrikant zekerheid voor de langere termijn. De uiterst degelijke constructie en opmaak van haar panelen stelt SunPower in staat naast een 25 jarige vermogensgarantie, ook een sterke 25 jarige productgarantie te geven. SunPower is genoteerd aan de NASDAQ beurs van New York en voldoet aan alle belangrijke Europese kwaliteitsnormen zoals IEC, TUV, UL, ISO en TS. 

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2019-08-12
Sommige paneelfabrikanten beweren dat hun zonnepanelen minder snel degraderen dan andere. Zonnefabriek volgt een groot aantal systemen on-line, dus we kunnen verifiëren of die beweringen kloppen.

lees meer ›
2019-03-14
Ons favoriete merk zonnepanelen SunPower komt met iets nieuws: een nòg krachtiger zonnepaneel. De ‘SPR-MAX3-400’ heeft een piekvermogen van niet minder dan 400 Watt-piek!

lees meer ›
2018-06-20
We kijken vaak naar de stand van zaken in Nederland, en soms in andere Europese landen, maar hoe gaat het met zonne-energie in de rest van de wereld? Op bezoek in New York gingen we op onderzoek uit.

lees meer ›