Nieuw: Zonnefabriek Service Contract voor grotere zonnepanelen installaties

Zekerheid op de lange termijn

Nieuw: Zonnefabriek Service Contract voor grotere zonnepanelen installaties

Wilt u meer zekerheid dat uw investering in zonnepanelen altijd blijft renderen, en dat eventuele storingen snel worden opgelost? Dan is het nieuwe Zonnefabriek Service Contract misschien iets voor u!

Hessel van den Berg
06 oktober 2020

We zijn blij dat we, na een korte aanloop, een volwaardig servicecontract voor zonnepanelen installaties kunnen aanbieden. Dit contract is er voor alle grotere systemen, bijvoorbeeld voor projecten bij bedrijven en VVE’s. Sjoerd, verantwoordelijk voor grotere projecten bij Zonnefabriek, legt uit: “Met deze servicecontracten hebben de klanten meer zekerheid dat hun installaties zonder zorgen blijven draaien. Wij houden de opbrengst in de gaten en zodra er een probleem is, zorgen we er meteen voor dat die wordt opgelost. Zo heeft de klant er geen omkijken naar.”

Drie varianten

Nu is het zo dat Zonnefabriek al jaren een aantal servicecontracten heeft lopen bij verschillende klanten, maar deze waren allemaal op individuele basis samengesteld. Met het nieuwe contract bieden we u een heldere keuze uit drie varianten: basis, standaard en uitgebreid. In de tabel laten we zien wat de verschillen zijn:

 

Basic

Standaard

Uitgebreid

Dagelijkse monitoring

Jaarlijkse rapportage

Storingsservice

Tweejaarlijkse inspectie

 

 

Jaarlijkse inspectie

 

 

De nieuwe gestandaardiseerde servicecontracten zijn duidelijk heel interessant voor alle beheerders van grotere projecten. Daarom loopt het ook goed met de verkoop, aldus Sjoerd: “Zelfs zonder er reclame voor te maken hebben we er al een flink aantal verkocht. We verwachten dan ook dat het voor veel van onze klanten een interessant zijn om, ofwel voor een reeds bestand systeem zo’n contract af te sluiten, of om bij een nieuwe installatie van zonnepanelen meteen een service contract mee te nemen bij de aankoop.” En hoe zit het met de bedrijven of VVE’s die een systeem hebben gekocht bij een ander bedrijf dan Zonnefabriek, kunnen zij ook een servicecontract bij ons afsluiten? “Nu nog niet,”, zegt Sjoerd, “maar we werken eraan. Eerst even onze eigen klanten bedienen en dan kunnen we daarna kijken onder welke voorwaarden we het voor anderen openstellen.”

Zekerheid op de lange termijn

Met het nieuwe Zonnefabriek servicecontract weet u dat er altijd iemand is die de boel in de gaten houdt en meteen reageert als er wat is, en dat geeft een prettig gevoel van zekerheid. Met name op de langere termijn, wanneer u na een aantal jaren misschien niet meer zo vaak kijkt naar de opbrengst van de panelen, is het fijn om te weten dat er iemand is dat dat voor u doet.

Voor meer informatie over het servicecontract kunt u terecht bij onze service-afdeling via service@zonnefabriek.nl . Wilt u meer weten over de andere dingen die Zonnefabriek op het gebied van grotere projecten doet, dan verwijzen wij u graag naar onze website: https://www.zonnefabriek.nl/zakelijk/

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2021-05-01
Voor grote projecten kunnen we nu een nieuw type omvormer aanbieden, met interessante ingebouwde functies zoals vlamboogdetectie en een betere manier om te analyseren of de opbrengst van de zonnepanelen optimaal is: De SMA CORE1 STP50-41

lees meer ›
2021-01-04
Omvormers meten constant de ‘isolatieweerstand’ tussen de zonnepanelen en de aarde. Als deze te laag is, dan volgt er een storingsmelding. Wat betekent die melding eigenlijk precies?

lees meer ›
2020-12-07
Het businesscenter Tricorp in Oosterhout is een mooi voorbeeld van hoe de toekomst eruit kan zien voor kleine bedrijven die bij elkaar in een bedrijfsgebouw zitten. Duurzaam, gemeenschappelijk en met niet één, maar zelfs twee grote zonnedaken. De eigenaar vertelt waarom hij voor Zonnefabriek koos.

lees meer ›