Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Stadsdeel Amsterdam Noord heeft de Zonnefabriek gevraagd ruim honderd zonnepanelen te plaatsen op de nieuwe kantine van VV DVC Buiksloot.

Gustaaf Haan
10 december 2013

VV VDC Buiksloot krijgt zonnepanelenDVC Buiksloot is ontstaan uit twee voetbalverenigingen; asv D.W.V. en avv De Volewijckers. Bij een nieuwe club hoort ook een nieuw onderkomen. In samenwerking met het Stadsdeel wordt sportpark Buiksloterbanne de komende maanden klaargestoomd om de voetballers te verwelkomen.

Het was de wens van het Stadsdeel om de gebouwen meteen te verduurzamen. Zonnefabriek plaatst daarom 107 zonnepanelen op het nieuwe dak. Daarmee wordt elektriciteit opgewekt voor zes á zeven huishoudens.

Het Stadsdeel koost voor de kwaliteit en ervaring van de Zonnefabriek. De zonnepanelen worden in januari geplaatst.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2020-01-06
Hoe was het weer in de afgelopen maand èn het afgelopen jaar voor de zonnepanelen? Wat zegt dat over de opbrengst? En hoe verhoudt het zich tot voorgaande jaren?

lees meer ›
2019-12-31
Met het aanbreken van een nieuw jaar kijken we naar de komende veranderingen en nieuwigheden op het gebied van zonnestroom. Hoe ziet de (nabije) toekomst er voor de zonnepanelen uit?

lees meer ›
2019-12-26
Ons favoriete merk zonnepanelen is een samenwerking aangegaan met wat wel eens een nieuw voorbeeld van ‘Neerlands trots’ kan worden: superauto-fabrikant ‘Lightyear’ met zijn ‘Lightyear One’. Wat houdt dat in?

lees meer ›