Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Stadsdeel Amsterdam Noord heeft de Zonnefabriek gevraagd ruim honderd zonnepanelen te plaatsen op de nieuwe kantine van VV DVC Buiksloot.

Gustaaf Haan
10 december 2013

VV VDC Buiksloot krijgt zonnepanelenDVC Buiksloot is ontstaan uit twee voetbalverenigingen; asv D.W.V. en avv De Volewijckers. Bij een nieuwe club hoort ook een nieuw onderkomen. In samenwerking met het Stadsdeel wordt sportpark Buiksloterbanne de komende maanden klaargestoomd om de voetballers te verwelkomen.

Het was de wens van het Stadsdeel om de gebouwen meteen te verduurzamen. Zonnefabriek plaatst daarom 107 zonnepanelen op het nieuwe dak. Daarmee wordt elektriciteit opgewekt voor zes á zeven huishoudens.

Het Stadsdeel koost voor de kwaliteit en ervaring van de Zonnefabriek. De zonnepanelen worden in januari geplaatst.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2019-12-04
Zonnefabriekers Elvie en Abel wonen in een zelfgebouwd huisje met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Onderdeel daarvan is natuurlijk ook een zonnestroom installatie, die extra bijzonder is omdat het een off-grid systeem betreft. We gingen eens op bezoek om te kijken hoe dat werkt.

lees meer ›
2019-12-03
Met de energie van de zon warm water produceren kan op twee manieren: direct het water op het dak laten verwarmen of indirect, waarbij PV panelen stroom produceren en die stroom vervolgens het water verwarmt. Wat is nou de betere manier?

lees meer ›
2019-12-03
Hoe was het weer in de afgelopen maand voor de zonnepanelen? Wat zegt dat over de opbrengst? En hoe verhoudt het zich tot voorgaande jaren?

lees meer ›