Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Zonnepanelen op voetbalkantine

Stadsdeel Amsterdam Noord heeft de Zonnefabriek gevraagd ruim honderd zonnepanelen te plaatsen op de nieuwe kantine van VV DVC Buiksloot.

Gustaaf Haan
10 december 2013

VV VDC Buiksloot krijgt zonnepanelenDVC Buiksloot is ontstaan uit twee voetbalverenigingen; asv D.W.V. en avv De Volewijckers. Bij een nieuwe club hoort ook een nieuw onderkomen. In samenwerking met het Stadsdeel wordt sportpark Buiksloterbanne de komende maanden klaargestoomd om de voetballers te verwelkomen.

Het was de wens van het Stadsdeel om de gebouwen meteen te verduurzamen. Zonnefabriek plaatst daarom 107 zonnepanelen op het nieuwe dak. Daarmee wordt elektriciteit opgewekt voor zes á zeven huishoudens.

Het Stadsdeel koost voor de kwaliteit en ervaring van de Zonnefabriek. De zonnepanelen worden in januari geplaatst.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2019-11-01
Hoe was het weer in de afgelopen maand voor de zonnepanelen? Wat zegt dat over de opbrengst? En hoe verhoudt het zich tot voorgaande jaren?

lees meer ›
2019-10-30
De salderingsregeling die ervoor zorgt dat we de stroom die we aan het net leveren, 1-op-1 mogen verrekenen met stroom die we afnemen, gaat op de schop. Vanaf 1 januari 2023 wordt de regeling langzaam afgebouwd. Minister Wiebes geeft in een brief van 28 oktober meer duidelijkheid over de plannen.

lees meer ›
2019-10-21
Vanaf 1 januari 2020 veranderen de regels over de teruggave van de BTW op zonnepanelen een klein beetje. Voor de meeste mensen verandert er echter niks: Hoe zit dat?

lees meer ›