Een kijkje in het nieuwe pand

Een kijkje in het nieuwe pand

Een kijkje in het nieuwe pand

Een kijkje in het nieuwe pand

Een kijkje in het nieuwe pand

Het vorige artikel op de website ging over het nieuwe pand, het verhaal van Zonnefabriek tot nu toe en de potentiële moeilijke bereikbaarheid door de verhuizing en verbouwing. De foto’s van het nieuwe pand had u nog van ons te goed. In dit artikel krijgt u een kijkje in ons nieuwe pand en vertellen wij over de mate van duurzaamheid op de nieuwe locatie.

Roos Godthelp
20 november 2018

Het nieuwe kantoor en de verhuizing

Zoals u wellicht in onze vorige nieuwsbrief (of via de website) heeft kunnen lezen zijn wij per 1 november verhuisd. De verbouwing van ons nieuwe kantoor nam iets meer tijd in beslag dan op het eerste moment verwacht werd. Dit heeft gezorgd voor een slechtere telefonische bereikbaarheid en wellicht een iets langere reactietijd op e-mails dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Sinds maandag 19 november is het kantoor af en is iedereen aan het werk op zijn eigen, ruime plek. In het vorige artikel over de verhuizing beloofden wij nog foto’s te delen van het nieuwe pand en de prachtige plekken waarop wij nu zitten. Er missen nog wat planten en wat gezelligheid aan de muur, maar het ziet er naar onze mening fantastisch uit. Wat vindt u?

Eettafel

Lounge

Hoe duurzaam is Zonnefabriek in het nieuwe pand?

Een belangrijk concept in deze tijd is ‘verduurzamen’. Met het installeren van een product dat zonne-energie oplevert, het installeren van zonnepaneelsystemen, is Zonnefabriek als bedrijf al behoorlijk duurzaam bezig. Maar hoe duurzaam zijn wij eigenlijk en hoe hebben wij geprobeerd het kantoor zo duurzaam mogelijk te krijgen?

Om te beginnen gaat onze verwarming middels een warmtepomp. Warmtepompen halen warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Deze warmte wordt naar een hogere temperatuur gebracht en kan vervolgens gebruikt worden als ruimteverwarming. Met behulp van deze warmtepomp verlagen wij onze CO2-uitstoot, gezien hij op (duurzaam opgewekte) elektriciteit werkt in plaats van gas. Ons nieuwe pand is trouwens volledig gasloos, dus ook warm water en het koken gaat 100% elektrisch.

Verder is alle verlichting in zowel kantoor als loods LED-verlichting. Wat niet alleen een milieubewuste keuze is, maar ook het energieverbruik minimaliseert. Ook maken wij sinds enige tijd gebruik van een digitaal financieel factuursysteem, om het gebruik van papier te minimaliseren.

Verder hebben wij onze vleesvrije lunch en het recyclen van vuilnis in dit pand voortgezet.

Ik hoor u bijna denken, en die zonnepanelen dan? Helaas mogen die op dit moment nog niet geïnstalleerd worden op het dak van de loods. Hopelijk verandert dit in de toekomst nog, waardoor wij nog verder kunnen verduurzamen en ook bij onszelf een mooi zonnepanelensysteem kunnen installeren. 

Beneden kantoor

Overleg

Kantoor of showroom?

Wij zijn erg enthousiast over ons nieuwe kantoor en de loods, belangrijk is wel om te vermelden dat wij nog steeds geen showroom zijn. Onze werkwijze is om bij geïnteresseerden op huisbezoek te gaan, om de situatie te bekijken en passend advies te kunnen geven. Dit betekent dat onze adviseurs vrijwel altijd buiten de deur zijn.

Bij ons op kantoor langskomen kan dus wel, maar dan voor een kopje koffie en het bezichtigen van het kantoor. Voor een passend advies en een offerte op maat kunt u zich het best via onze website aanmelden. Of telefonisch contact opnemen met de afdeling advies: 020 626 25 29.

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen