Ik wil advies

Drie redenen waarom u de Mijn Zonnefabriek app deze winter wilt gebruiken

Waarom juist nu? Lees het in dit artikel.

Drie redenen waarom u de Mijn Zonnefabriek app deze winter wilt gebruiken

Het is nog geen winter, maar het voelt al zeker zo met deze lage temperaturen. In de winter wekt u misschien iets minder zonne-energie op, maar dat maakt de Mijn Zonnefabriek app niet minder relevant. Integendeel: deze winter is dé tijd waarin u de Mijn Zonnefabriek app wilt gebruiken. Waarom? In dit artikel leggen we het uit.

Desiree Janssen
05 december 2023

Reden 1: Eindejaarsactie ambassadeursvergoeding van €200

Deze winter kunt u nog meer dan normaal bijverdienen in de app met onze speciale eindejaarsactie: meldt u vóór 1 januari 2024 een vriend(in) of kennis aan in de app en wordt deze persoon klant, dan verdient u niet €100 maar €200! Dat is mooi meegenomen in deze dure feestmaand. Koop er een extra kerstcadeau van, organiseer een kerstdiner of ga een weekendje weg tijdens Oud & Nieuw. Daarbij draagt u natuurlijk bij aan de kerstgedachte: de mooie dingen in deze wereld delen we met elkaar, zo ook zonnestroom. Graag nog een keer zien hoe u precies een vriend(in) aanmeldt in de app? Bekijk het hier.

Reden 2: Verwarming hoger

In de winter gebruiken we meer energie. Het is kouder en we moeten extra stoken om het warm te houden. Als u elektrisch verwarmt, is het natuurlijk goed om te weten hoeveel hiervan u kunt dekken met de stroom van uw zonnepanelen. De opbrengst per dag, maand en jaar kunt u gemakkelijk zien in de Mijn Zonnefabriek app.

Reden 3: Sociaal seizoen

De winter is een sociaal seizoen. Zoals hierboven genoemd met veel feestdagen. Wat is er nu leuker dan tijdens het kerstdiner opscheppen over uw nieuwe zonnepanelen? Met de Mijn Zonnefabriek app kunt u gemakkelijk uw systeem aan anderen laten zien, inclusief de opbrengst. Mochten ze zo enthousiast zijn dat ze ook zo’n mooi systeem willen, kunt u ze direct in de app aanmelden

Dat waren ze, drie redenen waarom u in de winter de Mijn Zonnefabriek app wilt gebruiken. Heeft u de app nog niet op uw smartphone staan? Bekijk dan hier de video waarin dit stap voor stap wordt uitgelegd. Veel plezier!

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2024-04-15
Veel mensen met SMA omvormers zijn bekend met het SMA monitoringsplatform ‘Sunny Portal’. Maar SMA komt met een opvolger voor dit platform, genaamd ‘Sunny Portal powered by ennexOS’. We stellen het nieuwe platform graag even voor.

lees meer ›
2023-08-13
In dit artikel leggen we u uit waarom de Mijn Zonnefabriek app deze zomer uw favoriete app is.

lees meer ›
2022-01-06
Zonnefabriek heeft in het afgelopen jaar weer op een aantal gebieden mooie vooruitgang geboekt: zo kregen we nieuwe producten in het assortiment, kwamen met een nieuwe app en verkregen de felbegeerde scope 12 certificering. Wat voor moois staat ons, en u, komend jaar nog te wachten?

lees meer ›