Aankondiging nieuwe website

Aankondiging nieuwe website

Onze nieuwe website is live!

Aankondiging nieuwe website

Aankondiging nieuwe website

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Met trots kunnen wij melden dat onze geheel nieuwe website vanaf heden online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. In dit artikel nemen we u mee in alle vernieuwingen.

Roos Godthelp
14 juli 2019

Professionalisering

Zonnefabriek is afgelopen jaren enorm gegroeid, niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en het oog op de toekomst, werd het ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken. De site moest beter, sneller en moderner.
Naast een vlotter (en mooier) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en onze kennis te delen.  

Homepage nieuwe website 

Nieuwe features en upgrades

Navigatie

Naast de nieuwe ‘look-and-feel’ van de website zijn er ook een aantal andere zaken aangepast, veranderd en verbeterd. Zo is er nieuwe, meer moderne manier van navigeren door de website. Hierdoor werken wij niet meer met ‘drop down’ menu’s. In tegenstelling tot de vorige website klikt u nu makkelijker door naar pagina’s waarin u wellicht ook interesse heeft. Het gebruik van de website voelt hierdoor wat natuurlijker aan én is gebruiksvriendelijker voor de bezoeker.

FAQ

Ook de FAQ (frequently asked questions, oftewel veelgestelde vragen) zijn eens goed onder de loep genomen. Hier vindt u zowel antwoorden op vragen over uw huidige systeem (zoals : werkt het nog wel allemaal?, hoe kan ik het monitoren?) als algemene vragen over bliksem, aardlekbeveiliging, recycling, etc. 

FAQ

Online rekentool

Verder hebben wij onze online rekentool ge-upgrade. Zo zoekt u tegenwoordig via google uw woning erbij en kunt u, na het invullen van de maten van uw dak, ook uw eigen legplan opstellen. Vervolgens krijgt u een duidelijke eerste indicatie van de kosten, opbrengsten en besparingen. Dit is wel een indicatieve berekening, voor een daadwerkelijke offerte op maat plannen wij nog steeds een afspraak met een adviseur in. Onze adviseurs komen bij u op locatie langs, geven advies, meten uw dak op, bekijken de kabelroute en stellen vervolgens een offerte op.

English version

Last, but not least is er op onze nieuwe website een meer uitgebreide Engelse variant van de informatie te vinden. Op onze ‘oude’ website, bestond het Engelse deel uit één pagina en daarnaast de Engelse zonnepanelengids. Dit is nu aanzienlijk meer, veel informatie is nu in het Engels te vinden. Heeft u dus kennissen die geen Nederlands spreken, geen probleem! Onze nieuwe website is ook voor hen interessant.

 

Oud en vertrouwd

Er zijn veel veranderingen doorgevoerd om zo onze website te verbeteren, maar uiteraard is de informatie op de website gelijk gebleven. Het doel van onze website is nog steeds het informeren over zonnepanelen. Niet alleen de mensen die interesse hebben in een zonnepaneleninstallatie, maar ook bestaande klanten die op zoek zijn naar meer informatie over hun eigen installatie of met dringende vragen zitten.

Daarnaast zullen wij ook op de nieuwe website blijven informeren middels maandelijkse nieuwsartikelen en een nieuwsbrief. En kunt u zoals vertrouwd via onze website een offerte op maat aanvragen. 

 

Klanten bedanken voor medewerking

Veel van onze klanten zijn onderdeel geweest van de realisatie van de nieuwe website. Door onder andere toestemming te verlenen om foto’s te maken van hun (mooie) installatie, en soms zelfs zelf op de foto te gaan! De prachtige installaties die op onze website te vinden zijn, zijn dan ook allemaal van onze klanten en dus onze éigen installaties. Wij willen bij deze, nogmaals, onze klanten bedanken voor hun medewerking. Zonder u hadden wij het mooie nieuwe uiterlijk van de website niet kunnen realiseren!

Bedankt aan onze klanten

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend advies aan
Advies aanvragen

Gerelateerd nieuws

Nieuws berichten
2020-06-24
Er bestaan inmiddels heel veel apps en andere manieren om de opbrengst van zonnepanelen op afstand of binnenshuis te monitoren, en er komen steeds nieuwe versies bij. We proberen wat helderheid te scheppen in het soms verwarrende aanbod.

lees meer ›
2019-10-04
Zonnefabriek is met haar 10jaar één van de oudste zonnepanelen installateurs van Nederland. Daarmee bereiken de eerste klanten ook een mijlpaal: 10 jaar hun eigen Zonnefabriek! Even geleden kregen wij een leuke mail van de heer Schiphouwer (Hans) uit Emmen, met hierin een overzicht van de jaaropbrengst van de afgelopen 10 jaar. De heer Schiphouwer is een echte pionier op het gebied van zonne-energie. Wij spraken met hem over zijn zonne-installatie en andere – duurzame – zaken!

lees meer ›
2018-10-30
Om het milieu en uw portemonnee te spekken, maar ook om Zonnefabriek in contact te brengen met potentiële Zonnefabriekers bieden wij sinds enige tijd een Ambassadeursvergoeding van €75,- aan. Maar hoe kunt u hier aan mee werken? Wij leggen het stap voor stap uit.

lees meer ›