Het laatste nieuws over zonnepanelen

Het laatste nieuws over zonnepanelen

Lees wat er allemaal gebeurt in zonnepanelenland

Het laatste nieuws over zonnepanelen

Nieuws
2020-09-07
Behalve zonnepanelen zijn er nog andere opties om je huis duurzaam te maken. Eén daarvan is de warmtepomp. Onze collega Wim liet er één installeren met thermische zonnepanelen achter de PV-panelen èn een grote opslagzak voor water in de kelder: Hoe werkt dat allemaal bij elkaar?

lees meer ›
2020-09-07
Zonnefabriek installeert al jaren lang zonnepanelen door heel Nederland. Sinds kort krijgen we hulp van een nieuwe partner: Mijndomein Energie. Dit bedrijf levert 100% groene stroom van Nederlandse bodem, tegen lage tarieven.

lees meer ›
2020-09-03
Wanneer u erover denkt om in zonnepanelen te investeren is de financiering ervan een belangrijk punt. Misschien heeft u het bedrag beschikbaar op uw spaarrekening, maar ook als dat niet zo is, zijn er genoeg mogelijkheden. Wij zetten ze op een rijtje.

lees meer ›
2020-09-02
Hoe was het weer in de afgelopen maand voor de zonnepanelen? Wat zegt dat over de opbrengst? En hoe verhoudt het zich tot voorgaande jaren?

lees meer ›