Het laatste nieuws over zonnepanelen

Het laatste nieuws over zonnepanelen

Lees wat er allemaal gebeurt in zonnepanelenland

Het laatste nieuws over zonnepanelen

Nieuws
2020-12-01
Hoe was het weer in de afgelopen maand voor de zonnepanelen? Wat zegt dat over de opbrengst? En hoe verhoudt het zich tot voorgaande jaren?

lees meer ›
2020-11-24
De hoeveelheid zonne-energie die bedrijven opwekken is de afgelopen jaren toegenomen. De potentie van bedrijfsdaken is groot, toch blijft het overgrote deel nog onbenut. Met zonnepanelen op uw bedrijfspand, kunt u een grote bijdrage leveren aan een beter milieu. Daarnaast levert het ook voordelen op voor uw bedrijf. In dit artikel zetten we ze op een rijtje.

lees meer ›
2020-11-24
Staat er een verbouwing op de planning of laat u een huis bouwen? Dit is de perfecte kans om vast rekening te houden met de eventuele plaatsing van zonnepanelen in de toekomst. Zo voorkomt u later extra kosten en moeilijkheden. In dit artikel zetten we een aantal tips op een rijtje.

lees meer ›
2020-11-24
Zonnepanelen op het gemeenschappelijk dak van een VvE leveren de eigenaren veel voordelen op. Het zorgt voor een lagere energierekening, de installatiekosten kunnen worden gedeeld en vaak komt een VvE in aanmerking voor een SDE+ subsidie. Zonnefabriek heeft veel ervaring met grote zonneprojecten en heeft meerdere VvE’s al voorzien van zonnepanelen. We vroegen twee VvE’s naar hun ervaring.

lees meer ›