Ik wil advies

Het laatste nieuws over zonnepanelen

Lees wat er allemaal gebeurt in zonnepanelenland

Het laatste nieuws over zonnepanelen

Nieuws
2024-07-08
De markt voor thuisbatterijen zal de komende jaren sterk groeien, zo is de verwachting. Dat komt doordat batterijen voor allerlei nieuwe functies kunnen worden ingezet, zoals de spotmarkt voor stroom en de handel in onbalans. Wat houdt dat precies in?

lees meer ›
2024-07-08
We zetten samen met u de volgende stap in de energietransitie, door u te helpen uw verbruik nog beter af te stemmen op de momenten dat u zonnestroom opwekt. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning te verduurzamen en het is vaak veel eenvoudiger dan u denkt. Wij introduceren daarom maar liefst drie nieuwe producten. Benieuwd welke dat zijn? U leest het hier.

lees meer ›
2024-07-02
Hoe was het weer in de afgelopen maand voor de zonnepanelen? Wat zegt dat over de opbrengst? En hoe verhoudt het zich tot voorgaande jaren?

lees meer ›
2024-06-19
Garanties op batterijen kunnen nogal ingewikkeld zijn om te begrijpen. Termen als ‘energy throughput’ en aantallen ‘cycles’ zijn niet altijd even duidelijk: hoe lang gaat zo’n batterij nou gegarandeerd mee? In dit artikel proberen we één en ander voor u te verhelderen.

lees meer ›