Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen

Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen

Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen

Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen

  • Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen

Verhoog de waarde van uw woning

Gratis zonnepanelen op uw dak; dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is dit mogelijk met de tijdelijke waardevermeerderingsregeling van de SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland).

De SNN heeft deze tijdelijke regeling opgezet om woningeigenaren te compenseren, die door de NAM boringen een schade van ten minste € 1.000,- aan hun woning hebben opgelopen.

 

Als de NAM een schade bij u heeft vastgesteld, komt u in aanmerking voor deze regeling en kunt u een subsidie krijgen van €4.000,- .De Zonnefabriek biedt u de mogelijkheid om met deze subsidie gratis zonnepanelen op uw dak te laten installeren. U bespaart daarmee op uw energiekosten en verhoogt de waarde van uw woning.

Wij helpen u graag om van uw dak uw eigen Zonnefabriek te maken. Vraag daarom nu een vrijblijvend offerte aan voor 12 zonnepanelen en een van onze Zonnefabriek adviseurs zal contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw dak met u te bespreken.

* Ook als u niet in aanmerking komt voor de de tijdelijke waardevermeerderingsregeling kunt u een vrijblijvend advies gesprek of een offerte aanvragen.

In 5 stappen, 12 gratis zonnepanelen op uw dak

Stap 1: Vraag eerst, via het formulier hiernaast, een offerte voor 12 zonnepanelen aan.

* SNN verplicht u namelijk om een offerte en/ of opdrachtbevestiging mee te sturen bij uw aanvraag

Stap 2: Dien via het e-loket van de SNN een aanvraag in. 
Stap 3: Stuur minimaal de volgende documenten mee met uw aanvraag:

* Brief of schaderapport van de NAM waarin schade aan de woning wordt erkend
* Kopie van de koopovereenkomst of document van oplevering van de woning
* Beschikking(en) of aanvraag andere subsidies (indien van toepassing)

Stap 4: Voldoet u aan alle voorwaarden van de SNN, dan krijgt u een verleningsbeschikking toegestuurd.
Stap 5: Dien een factuur in bij het E-loket van de SNN, bij goedkeuring wordt de subsidie overgemaakt naar uw bankrekening.

* U hoeft de kosten dan nog niet betaald te hebben

* Houdt er rekening mee dat SNN maximaal 8 weken de tijd heeft, nadat u de factuur heeft ingediend, om een besluit te nemen over uw declaratieverzoek

Onze Zonnefabriek

Zonnefabriek houdt zich exclusief bezig met zonnepanelen en het bevorderen van zonne-energie binnen Nederland. Oorspronkelijk opgericht in Amsterdam, maar inmiddels al wat jaartjes actief in heel Nederland.

Met kantoren in Arcen-Venlo, Groningen, Schiedam en Zutphen en installatieteams die werken vanuit Almelo, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Drachten, Venlo en Terneuzen komen we eigenlijk altijd ‘uit de buurt’.