Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen

Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen
  • Verhoog de waarde van uw woning met gratis zonnepanelen

Verhoog de waarde van uw woning

Gratis zonnepanelen op uw dak; dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is dit mogelijk met de tijdelijke waardevermeerderingsregeling van de SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland).

De SNN heeft deze tijdelijke regeling opgezet om woningeigenaren te compenseren, die door de NAM boringen een schade van ten minste € 1.000,- aan hun woning hebben opgelopen.

 

Als de NAM een schade bij u heeft vastgesteld, komt u in aanmerking voor deze regeling en kunt u een subsidie krijgen van €4.000,- .De Zonnefabriek biedt u de mogelijkheid om met deze subsidie gratis zonnepanelen op uw dak te laten installeren. U bespaart daarmee op uw energiekosten en verhoogt de waarde van uw woning.

Wij helpen u graag om van uw dak uw eigen Zonnefabriek te maken. Vraag daarom nu een vrijblijvend offerte aan voor 12 zonnepanelen en een van onze Zonnefabriek adviseurs zal contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw dak met u te bespreken.

* Ook als u niet in aanmerking komt voor de de tijdelijke waardevermeerderingsregeling kunt u een vrijblijvend advies gesprek of een offerte aanvragen.

In 5 stappen, 12 gratis zonnepanelen op uw dak

Stap 1: Vraag eerst, via het formulier hiernaast, een offerte voor 12 zonnepanelen aan.

* SNN verplicht u namelijk om een offerte en/ of opdrachtbevestiging mee te sturen bij uw aanvraag

Stap 2: Dien via het e-loket van de SNN een aanvraag in. 
Stap 3: Stuur minimaal de volgende documenten mee met uw aanvraag:

* Brief of schaderapport van de NAM waarin schade aan de woning wordt erkend
* Kopie van de koopovereenkomst of document van oplevering van de woning
* Beschikking(en) of aanvraag andere subsidies (indien van toepassing)

Stap 4: Voldoet u aan alle voorwaarden van de SNN, dan krijgt u een verleningsbeschikking toegestuurd.
Stap 5: Dien een factuur in bij het E-loket van de SNN, bij goedkeuring wordt de subsidie overgemaakt naar uw bankrekening.

* U hoeft de kosten dan nog niet betaald te hebben

* Houdt er rekening mee dat SNN maximaal 8 weken de tijd heeft, nadat u de factuur heeft ingediend, om een besluit te nemen over uw declaratieverzoek

Snippet not found in /paas/c0500/www/bazcore//elements/snippets/Accordion

Onze Zonnefabriek

Zonnefabriek houdt zich exclusief bezig met zonnepanelen en het bevorderen van zonne-energie binnen Nederland. Oorspronkelijk opgericht in Amsterdam, maar inmiddels al wat jaartjes actief in heel Nederland.

Met kantoren in Arcen-Venlo, Groningen, Schiedam en Zutphen en installatieteams die werken vanuit Almelo, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Drachten, Venlo en Terneuzen komen we eigenlijk altijd ‘uit de buurt’.