Grootste zonnedak van Oosterhout

Grootste zonnedak van Oosterhout

Grootste zonnedak van Oosterhout
  • Grootste zonnedak van Oosterhout

Op het dak van Tricorp Businesscenter in Oosterhout is door de Zonnefabriek het grootste zonnesysteem van Oosterhout aangelegd.

Het systeem bestaat uit maar liefst 324 zonnepanelen, goed voor 65.500 kWh aan stroom en een CO2-reductie van 44.663kg per jaar en is daarmee meteen ook het grootste zonnesysteem van Oosterhout. Arthur Robbesom, directeur van het Tricorp Businesscenter waar onder andere BN/De Stem en binnenkort ook de O.R.T.S. gehuisvest is, is buitengewoon trots op het project: ”Heerlijk om nu eens een keer een lange neus richting energie leverancier te kunnen maken”.

Ook de huurders van het Tricorp Businesscenter zijn blij met het project, ook voor hen is het weer een stap in hun ambities om duurzamer te kunnen ondernemen. De zonnepanelen zullen met de opgewekte groene stroom een flink deel van de energiebehoefte van het Businesscenter kunnen opvangen.

Robbesom Tricorp Oosterhout