ET Solar zonnepanelen weer zeer sterk in test

ET Solar zonnepanelen weer zeer sterk in test

ET Solar zonnepanelen weer zeer sterk in test

ET Solar zonnepanelen weer zeer sterk in test

  • ET Solar zonnepanelen weer zeer sterk in test

09-01-2013

De Zonnefabriek adviseert en installeert al jaren tot volle tevredenheid de zonnepanelen van ET Solar. In onze eigen rendementsmonitor scoren de systemen bovengemiddeld.

Ook in een test uitgevoerd door het Photovoltaic Institute Berlin zijn wederom de zonnepanelen van ET Solar zeer goed naar voren gekomen. In de Potential Induce Degradation (PID) test wordt gekeken naar het rendementverlies van panelen. Als na de test onder extreme omstandigheden het rendementsverlies lager is dan 5% krijgen de zonnepanelen een  Class A-"PID free" normering. De zonnepanelen van ET Solar verloren maar 0.3% rendement en scoren daarmee ook net als in andere tests beter dan veel concurrenten.