Wij doen mee aan Solar Days

Wij doen mee aan Solar Days

Wij doen mee aan Solar Days

Wij doen mee aan Solar Days

  • Wij doen mee aan Solar Days

Dit voorjaar -van 7 tot 15 mei - worden de Solar Days georganiseerd. Dit evenement heeft als doel om de zonne-energiesector door heel Europa te stimuleren. Ook de Zonnefabriek neemt deel aan de Solar Days in het kader van het stimuleren van zonne-energie op scholen.

Op de Universiteit van Amsterdam heeft de Zonnefabriek een zonnesysteem geïnstalleerd waardoor een computerzaal volledig op zonne-energie draait. Op 11 mei zijn scholen van harte welkom voor een rondleiding bij de UvA met uitleg over het zonnesysteem en het 'Zon op school' programma. De rondleidingen starten om 15.00 en 18.00 uur en duren ongeveer twee uur. De locatie is de UvA op de Plantage Muidergracht 24 in Amsterdam. U kunt zich aanmelden via een e-mail naar info@zonnefabriek.nl.

Zie voor meer informatie Solardays.nl.