Ik wil advies

Moet ik mijn systeem laten controleren?

Is het nodig om een zonnepanelen systeem regelmatig te laten controleren op gebreken, en zo ja, hoe dan?

Moet ik mijn systeem laten controleren?

Moet ik mijn zonnepanelen laten nakijken?

Zonnefabriek heeft service hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij de APK voor zonnepanelen in het leven hebben geroepen.

Vooral bij oudere systemen, die destijds nog niet de optie hadden om online te worden gemonitord, is het wenselijk om het systeem een keer helemaal door één van onze experts na te laten lopen om te controleren of alles naar behoren werkt en de beoogde opbrengst wordt behaald. Bij een APK voor zonnepanelen zal onder andere een volledige inspectie van het PV systeem worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NEN1010/ NEN-IEC 62446. Dit wordt gedaan met behulp van een warmtebeeld camera om eventuele hotspots te kunnen localiseren. Mogelijke kleine reparaties worden ter plekke uitgevoerd.

Heeft u interesse in een APK? Wij bieden dit ook aan voor sommige niet-Zonnefabriek installaties. U kunt mailen naar service@zonnefabriek.nl voor meer informatie.

Deskundig advies

De antwoorden op de bovenstaande vragen geven veel informatie over zonnepanelen, maar voor een volledig, deskundig advies over zonnepanelen raden wij altijd een persoonlijk adviesgesprek aan.

Advies aanvragen