"Word ook directeur van uw eigen Zonnefabriek"

Directeurspagina Zonnefabriek
vraag offerte aan

Benieuwd naar uw jaarlijkse besparing?

Om te zien hoeveel u jaarlijks kunt besparen door energie van uw eigen zonnepanelen te gebruiken hebben we eerst wat gegevens van u nodig. In de volgende stap kunt u zelf uw Zonnefabriek samenstellen

Required
Required
Required
Hold 'Ctrl' to operate

Campagne in Groningen

"Word ook directeur van uw eigen Zonnefabriek"

De directeuren van Zonnefabriek

Met de aanschaf en installatie van zonnepanelen bespaar je natuurlijk CO2 en euro’s, maar met zonnepanelen van Zonnefabriek word je ook meteen directeur. Directeur van je eigen Zonnefabriek! Nederland telt inmiddels al meer dan 5000 Zonnefabrieken en de trotse directeuren zetten wij graag extra in het zonnetje. We zijn begonnen met de directeuren in de provincie Groningen.

Per september is onze online én offline campagne in de provincie Groningen van start gegaan: met posters en beeldmateriaal eren wij onze directeuren!

 

NB. Benieuwd naar al het beeldmateriaal van de huidige campagne? Onderaan deze pagina is het definitieve beeldmateriaal van de campagne terug te vinden. 

 

Wat doet een directeur?

Op ludieke en eigenzinnige wijze hebben onze klanten zich geportretteerd als directeur. Zo eigent directeur Jan van Zonnefabriek Sappemeer zich zijn eigen directie parkeerplaats toe. Slaat directeur Maarten graag een balletje golf in de achtertuin van zijn Zonnefabriek. En voltrekt directeur Margreet de officiële opening van haar eigen Zonnefabriek. Wij willen alle directeuren van harte feliciteren met deze functie, én met hun eigen Zonnefabriek natuurlijk.

Zonnefabriek is altijd op zoek naar nieuwe directeuren zowel in de provincie Groningen als in de rest van Nederland. Lijkt het u wat? Meld u hier aan: onze afdeling advies zal spoedig contact met u opnemen om een en ander te bespreken.

 


Zelf ook directeur worden? 

U kunt zelf ook directeur worden van Zonnefabriek: vraag een offerte aan!
Heeft u via deze pagina, of dankzij contact met een van onze huidige directeuren, interesse gekregen in uw eigen Zonnefabriek en wilt u zelf graag directeur worden van Zonnefabriek? Vraag dan snel via onderstaande button een adviesgesprek met een van onze experts aan.

In 3 simpele stappen zonnestroom

Wij nemen alles uit handen
 • Wij geven advies
  Wij geven advies

  Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

 • Wij komen installeren
  Wij komen installeren

  Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs het systeem vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe het werkt.

 • U begint met besparen
  U begint met besparen

  Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Met onze installaties van hoogwaardige kwaliteit is uw besparing gemiddeld 10% hoger dan gemiddeld!

  Op een snikhete dag toch in één dag klaar: "Hulde!"
  Greet en John Doornbos, Appingedam
  Lees meer

  Ook directeur worden?

  Wilt u net als onze directeuren in de provincie Groningen ook directeur worden van uw eigen Zonnefabriek? Vraag dan middels de button hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs. Voor het maken van een offerte komen wij altijd langs. 

  Campagnebeelden

  Benieuwd naar het overige campagnemateriaal? Hieronder treft u alles in één overzicht.

  Videobeelden campagne

  Overzicht van de bewegende campagnebeelden.
  Vond u de video eerder op deze pagina leuk en wilt u hier mee van zien? Neem een kijkje op onze youtube-pagina!