Meer dan 3000 tevreden klanten

Over Sunpower

SunPower 's Werelds tweede grootste zonne-energiebedrijf

Total zet zich 100% in voor het opwekken van energie uit zonnecellen, en dankzij dochtermaatschappij SunPower is het bedrijf uitgegroeid tot de tweede grootste wereldwijde speler in fotovoltaïsche zonne-energie. De experts bij SunPower kennen alle aspecten van zonne-energie door en door, waaronder:

  • Onderzoek en ontwikkeling in zonne-energie met hoog rendement.
  • Het vervaardigen van zonnecellen en het monteren ervan in panelen (of modules).
  • Het ontwikkelen van systemen voor woningen en bedrijven.
  • Het ontwerpen van kant-en-klare zonne-energiecentrales, zoals de Solar Star Projects in Californië, 's werelds grootst fotovoltaïsche installaties.

SunPower heeft vanaf het prille begin geïnvesteerd in innovatie. Vandaag maken teams panelen die 21,5% van de zonne-energie omzetten in energie, in vergelijking met ongeveer 17% voor een standaardproduct, waardoor ze de meest efficiënte ter wereld zijn. Bovendien horen SunPower-producten tot de meest betrouwbare op de markt: het vermogen van de zonnecellen is vrijwel onveranderd na 25 jaar. Als gevolg hiervan stoten gebruikers van SunPower-panelen 40% minder broeikasgassen uit vergeleken met gebruikers van standaardpanelen.

Sunpower zonnepanelen op uw dak

Bij een grote investering, zoals zonnepanelen, is het belangrijk dat u het rendement op uw investering maximaliseert. De modellen van SunPower hebben met elkaar gemeen dat ze gemaakt zijn van de meest efficiënte zonnecel die op dit moment op de markt is. Deze zonnecel stelt u in staat meer energie op te wekken dan met een gemiddeld zonnepaneel.

Wij raden u dan ook aan om een adviesgesprek met één van onze experts aan te vragen. Deze zal u, na een woninganalyse en opbrengstberekening, onafhankelijk adviseren of investeren in SunPower zonnepanelen voor u rendabel kan zijn. Zonnefabriek heeft drie hoogwaardige SunPower zonnepanelen in haar assortiment, alle drie zeer efficiënt, gemaakt met de beste zonnecellen op de markt en stijlvol ontworpen.

De SunPower X-serie

De twee panelen van de SunPower X-serie, de SunPower X21-345 en de SunPower X21-335-BLK, leveren de hoogste opbrengst. De panelen zijn gemonteerd op een koperen fundering, waardoor ze stevig en betrouwbaar zijn. Bij zonnepanelen in de X21 serie krijgt u 25 jaar vermogens- en product garantie. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit van de SunPower zonnepanelen. 

De SunPower E-serie

Wij leveren één paneel van de E-serie, namelijk de SunPower E20-327. Ook bij keuze voor de SunPower E20 bent u zeker van een paneel van de hoge kwaliteit waar SunPower bekend om staat. Ook dit paneel levert een hoog vermogen en is gemonteerd op een koperen fundering. Het verschil tussen de SunPower E-serie en de SunPower X-serie is dat de E20 over een enigszins lager piekvermogen beschikt en daardoor minder kost. Dit kan de aanschaf van een installatie met E20 panelen economisch rendabeler maken dan met panelen uit de X-serie.

Video

Total klanten geven hun mening:

Mevrouw de Jong – Alles is goed verlopen. Mijn man is er heel blij mee. Er is heel netjes gewerkt, vriendelijke mensen.
De planning was voor ons niet optimaal maar Zonnefabriek is ons daarin tegemoet gekomen en goed opgepakt.
Er is netjes gewerkt, eigenlijk was alles perfect.
Meneer Pladdet – Goed verlopen, kijk regelmatig op Sunny Portal. Installateurs hebben supergoed hun best gedaan.
Meneer de Bruin – Zeer tevreden. Boven Prognose presteert het systeem. Ik ben verder erg tevreden. Ik heb 6 panelen op het ZZO en 8 op WZW en deze presteren hartstikke goed. In verband met de harde wind konden de panelen niet gelegd worden. De dag erop zijn ze met z’n alle teruggekomen om de installatie toch zo snel mogelijk af te maken.
Meneer Cornelis – Ik kijk regelmatig op Sunny Portal. Zodra de zon schijnt gaat het goed...
Hamelink – Duur maar goed! Prijstechnisch was het wel een hoge investering maar daar hoop ik uiteraard op de lange termijn ook wat voor terug te krijgen. Tot op heden ben ik tevreden. De installateurs krijgen een 9.5 want een 10 mag je niet geven he!

Offerte Adviesgesprek