Meer dan 3000 tevreden klanten

Maak kennis met de duurzame, krachtige zonnepanelen van SunPower

Om lezers van earth-matters kennis te laten maken met de kwaliteit van de duurzame zonnepanelen van SunPower komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u hier verder over te informeren. Als u besluit om een systeem aan te schaffen dan krijgt u het eerste zonnepaneel van ons cadeau (t.w.v. €440)*

*Bij aanschaf van minimaal 6 zonnepanelen.

Offerte Adviesgesprek

Waarom zonnepanelen?

Nu is de tijd om te investeren in zonnepanelen. Door de concurrentie op de markt van zonnepanelen is de prijs van een zonnepaneel op het laagste niveau sinds jaren en verwacht wordt de prijs de komende jaren niet verder zal dalen. Daarnaast zijn de huidige zonnepalen zo efficiënt geworden dat u binnen zes of zeven jaar uw investering heeft terugverdiend. Dit terwijl SunPower zonnepanelen wel tot 40 jaar meegaan. Dit betekent dat u in principe de resterende 33 jaar van gratis stroom kunt genieten. Geen slecht vooruitzicht toch?

SunPower zonnepanelen

SunPower is marktleider in de ontwikkeling van efficiënte zonne-energie oplossingen voor  woningen, bedrijven, overheden, commerciële panden en nutsvoorzieningen. Een SunPower zonnepaneel levert 40% meer energie per m2 op dan een gemiddelde zonnepaneel. Dit maakt SunPower zonnepanelen de meest efficiënte zonnepanelen op de markt. Daarnaast biedt SunPower een unieke dubbele 25 jarige garantie. SunPower geeft u namelijk 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. SunPower is genoteerd aan de NASDAQ beurs van New York en voldoet aan alle belangrijke Europese kwaliteitsnormen zoals IEC, TUV, UL, ISO en TS.

Zonnefabriek

Zonnefabriek installeert en adviseert sinds 2008 particulieren en bedrijven over zonne-energie systemen. Wij streven altijd naar één goed advies en één dag installatie. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 23.000 zonnepanelen geïnstalleerd en kunnen onze klanten rekenen op een gemiddelde jaarlijkse besparing van € 614. Met vestigingen in Amsterdam, Arcen-Venlo, Groningen, Den Haag en Zutphen zijn wij altijd bij u in de buurt.

Video

Total klanten geven hun mening:

Mevrouw de Jong – Alles is goed verlopen. Mijn man is er heel blij mee. Er is heel netjes gewerkt, vriendelijke mensen.
De planning was voor ons niet optimaal maar Zonnefabriek is ons daarin tegemoet gekomen en goed opgepakt.
Er is netjes gewerkt, eigenlijk was alles perfect.
Meneer Pladdet – Goed verlopen, kijk regelmatig op Sunny Portal. Installateurs hebben supergoed hun best gedaan.
Meneer de Bruin – Zeer tevreden. Boven Prognose presteert het systeem. Ik ben verder erg tevreden. Ik heb 6 panelen op het ZZO en 8 op WZW en deze presteren hartstikke goed. In verband met de harde wind konden de panelen niet gelegd worden. De dag erop zijn ze met z’n alle teruggekomen om de installatie toch zo snel mogelijk af te maken.
Meneer Cornelis – Ik kijk regelmatig op Sunny Portal. Zodra de zon schijnt gaat het goed...
Hamelink – Duur maar goed! Prijstechnisch was het wel een hoge investering maar daar hoop ik uiteraard op de lange termijn ook wat voor terug te krijgen. Tot op heden ben ik tevreden. De installateurs krijgen een 9.5 want een 10 mag je niet geven he!

Offerte Adviesgesprek